Επιλογή Σελίδας

Με έξι γκολ “φιλοδώρησε” τον Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, με το τελικό 6-2 να συνιστά ιδανικό ντεμπούτο για τον Πέτρο Κιάφα στον πάγκο της ομάδας της Νεοκαισάρειας. Με τη νίκη αυτή ο Αχιλλέας εκμεταλλεύτηκε ιδανικά το στραβοπάτημα του Δία Δίου και αύξησε τη διαφορά από τη 2η θέση σε 14 βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι αν το πρωτάθλημα ολοκληρωνόταν σήμερα, το πρωτάθλημα θα ήταν γεγονός χωρίς πλέι οφ (από 13 βαθμούς και πάνω δεν προβλέπονται, σύμφωνα με την προκήρυξη).

Ο Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη μετά τη σημερινή ήττα παρέμεινε στη 12η θέση του πίνακα.

Η ομάδα του Πιερικού Αστέρα αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και προηγήθηκε 0-1 και 1-2, όμως η αποβολή του Τζιάμα στο 36′ και η γρήγορη ανατροπή του σκορ από τον Αχιλλέα μέσα σε λίγα λεπτά (43′ και 45′) έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας της Νεοκαισάρειας, η οποία έφτασε σε μια ευρεία νίκη που μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Το “φιλμ” του αγώνα
10′ Σουτ του Δημόπουλου μέσα από την περιοχή του Αχιλλέα, ο Σαρρής απέκρουσε.
19′ Εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Οκουτσόγλου.
20′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Λαράκου εκτέλεσε από μακριά φάουλ για τον Πιερικό Αστέρα, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και ξεγέλασε τον Σαρρή για να γίνει το 0-1.
28′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Χρυσόπουλος με πλασέ, έπειτα από όμορφη ενέργεια του Τσουρέκα από αριστερά, έκανε το 1-1.
33′ ΓΚΟΛ! 1-2: Ο Κ. Καραμανώλας με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Αχιλλέα έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” του Σαρρή, κάνοντας το 1-2.
36′ Αποβολή του Τζιάμα για τον Πιερικό Αστέρα.
43′ ΓΚΟΛ! 2-2: Με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Αποστολίδης έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” του Οκουτσόγλου, ισοφαρίζοντας σε 2-2 για
τον Αχιλλέα.
45 ΓΚΟΛ! 3-2: Τσουρέκας, Χρυσόπουλος και Καλαμπάκας συνδυάστηκαν όμορφα από αριστερά με τον τελευταίο να κάνει με σουτ το 3-2.
50′ έως 53 Ο Οκουτσόγλου διαφύλαξε το 3-2 σε διαδοχικά σουτ των Χρυσόπουλου (2) και Αποστολίδη.
63′ Ο Τσουρέκας από δεξιά μπήκε στην περιοχή του Πιερικού Αστέρα και έδωσε στον Αποστολίδη, αυτός εκανε το δυνατό σουτ, όμως ο Οκουτσόγλου έδιωξε.
75′ Αποστολίδης και Γιαζιτζόγλου συνδυάστηκαν και ο τελευταίος έδωσε στον Ανδρονικίδη, αυτός έκανε τη σέντρα χωρίς να προλάβουν Καλαμπάκας και Γιαζιτζόγλου να μπουν στην πορεία της μπάλας.
69′ ΓΚΟΛ! 4-2: Ο Γιαζιτζόγλου έκανε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και γύρισε στον Αποστολίδη ο οποίος πλάσαρε τον Οκουτσόγλου και έκανε το 4-2.
84′ Ο Οκουτσόγλου απομάκρυνε τη μπάλα ανάμεσα σε δυο αντιπάλους του.
85′ ΓΚΟΛ! 5-2: Ο Ιωαννίδης με ατομική ενέργεια από αριστερά έφτασε σε θέση βολής και νίκησε τον Οκουτσόγλου, κάνοντας το 5-2.
89′ ΓΚΟΛ! 6-2: Ο Τζήκας έκανε παράλληλη μπαλιά προς το τέρμα του Πιερικού Αστέρα και ο Υφαντίδης στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για να διαμορφωθεί το τελικό 6-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φωτιάδης με βοηθούς τους Φτάρα και Κατσίκη.

Εκτός από τον Τζιάμα, αποβλήθηκε και ο Δημητσάκης των φιλοξενούμενων, μετά το τέλος του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Σαρρής, Κώστας, Δερμισης, Γιαπιτζής, Κολαξίδης, Οικονόμου, Χρυσόπουλος (56′ Γιαζιτζόγλου), Αποστολίδης (80′ Τζήκας), Τσουρέκας (75′ Ιωαννίδης), Καλαμπάκας, Κατσαρός (59′ Ανδρονικίδης).
Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη: Οκουτσόγλου, Εφραιμίδης, Λαράκου (79′ Παυλιδης), Π. Τζιάμας, Λαζίδης, Χαριεσβίλι (86′ Γελαστόπουλος), Ε. Καραμανώλας, Ε. Χρυσόπουλος, Κόλτσης, Κ. Καραμανωλας (64′ Υφαντίδης), Δημόπουλος (75′ Δημητσάκης).

ρεπορτάζ: Γιάννης Φοροζίδης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This