Επιλογή Σελίδας

Ο προπονητής του Αιγινιακού είναι εκείνος που έστειλε το μήνυμα σε γονέα ποδοσφαιριστή, όπου γνωστοποιούσε πως ο παίκτης δεν θα αγωνιστεί γιατί το ματς έπρεπε να έρθει «άσος με no goal».

Η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε πως ο προπονητής του Αιγινιακού, Κώστας Νικολαΐδης, είναι ο άνθρωπος που έστειλε το μήνυμα – σοκ σε γονέα ποδοσφαιριστή.

Το τηλεφωνικό μήνυμα, που παρουσιάστηκε αυτούσιο στην εκπομπή, βρίσκεται πλέον στα χέρια του αναπληρωτή αθλητικού εισαγγελέα Αθηνών Σωτήρη Μπουγιούκου, ο οποίος διερευνά την υπόθεση των διεφθαρμένων αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος και της Football League. 

Το μήνυμα του Κώστα Νικολαΐδη εστάλη 51 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος Λεβαδειακού – Αιγινιακού (5-0), ο οποίος έγινε στις 24 Οκτωβρίου 2017. Παραλήπτης ήταν η μητέρα ποδοσφαιριστή του Αιγινιακού.

Παραλήπτης ήταν η μητέρα ποδοσφαιριστή του Αιγινιακού, με τον προπονητή της ομάδας να κάνει γνωστό πως ο παίκτης δεν θα χρησιμοποιηθεί επειδή το ματς είναι «άσος με no goal». 

Μάλιστα η μητέρα του ποδοσφαιριστή, όπου το όνομά της δεν έγινε γνωστό, βγήκε τηλεφωνικά στον «αέρα» της εκπομπής επιβεβαιώνοντας το γεγονός.

πηγή: sdna

Pin It on Pinterest

Shares
Share This