Επιλογή Σελίδας

Ο Απόστολος Αγγέλης «άνοιξε την αυλαία» των ελληνικών συμμετοχών στους 23ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ. Ο 25χρονος πρωταθλητής έλαβε μέρος στα προκριματικά του πρωτόγνωρου για εκείνον σπριντ κλασικής τεχνικής, όπου κατετάγη 74ος μεταξύ 80 αθλητών με επίδοση 3:47.10.

Ο πρωταθλητής μας από το Ανήλιο Μετσόβου δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοσή μου. Είναι ένα αγώνισμα στο οποίο δεν έχω συμμετοχές και δεν το γνωρίζω. Πήραμε την απόφαση να δοκιμάσω και ειλικρινά νοιώθω πολύ καλά μιας και βρέθηκα ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος».

Ευχαριστημένοι όμως είναι και οι άνθρωποι της ΕΟΧΑ. Ο τεχνικός σύμβουλος Τίμος Τσουρέκας μίλησε σχετικά: «Ξέραμε πολύ καλά ότι ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα. Ο Τόλης πήγε πολύ καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε και πέρασε σημαντικούς αθλητές με διεθνή βαθμολογία στο αγώνισμα. Αυτό δεν ήταν κάτι εύκολο. Βρέθηκε στην ίδια πίστα με τους κορυφαίους του κόσμου, σε ένα άγνωστο για εκείνο αγώνισμα που χρειάζεται πραγματικά μεγάλη εξειδίκευση».

Ο Απόστολος Αγγέλης αγωνίσθηκε και για την εμπειρία και για να προσαρμοστεί στις αγωνιστικές συνθήκες και να αποκτήσει ρυθμό ενόψει του αγωνίσματος των 15 χλμ. της Παρασκευής (16/02).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This