Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Με αμείωτο ανδιαφέρον συνεχίζεται η δράση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, που δεν είναι άλλη από το Champions League. Βρισκόμαστε στη φάση των οκτώ ζευγαριών, εκεί όπου απόψε έχουμε το δεύτερο σετ ζευγαριών με αυτό που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα να διεξάγεται στη Μαδρίτη. Real και Paris θα δώσουν το 100% για να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης σε ένα θεσμό που πάντα τοποθετούν ψηλά τον πήχυ των προσδοκιών. Πάμε να δούμε την αναμέτρηση:

Real Madrid CF – Paris Saint-Germain     Estadio Santiago Bernabéu, Madrid

Πώς έφτασαν εδώ
Οι Μαδριλένοι του Zinedine Zidane τερμάτισαν δεύτεροι στον 8ο όμιλο
 πίσω από την εξαιρετική φέτος Tottenham (που απέσπασε ισοπαλία με 2-2 στο Τορίνο, καλύπτοντας το αρχικό 2-0 από τη Juventus) ενώ οι Παριζιάνοι του Unai Emery ήταν οι πρωτοπόροι του 1ου ομίλου με μια τέλεια πορεία, προσπερνώντας και το εμπόδιο της Bayern Munchen πραγματοποιώντας ρεκόρ παραγωγικότητας με 25 γκολ στις φετινές έξι αγωνιστικές των ομίλων.

Προϊστορία
Η προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων στην αποψινή έδρα έχει σημειώσει δύο νίκες των γηπεδούχων (η μία πρόσφατη πρόπερσι στη διοργάνωση στη φάση των ομίλων) και μία των φιλοξενούμενων, ενώ συνολικά σε έξι μεταξύ τους μονομαχίες οι δύο ομάδες μετρούν από δύο νίκες.

Τι θα επιλέξουμε
Το βασικό όπλο των δύο ομάδων είναι η επιθετική τους γραμμή, με τους Cristiano Ronaldo από τη μία και τους Neymar, Cavani από την άλλη να βρίσκονται κάτω από το φως των προβολέων της δημοσιότητας. Επιπλέον οι γηπεδούχοι μετρούν έξι διαδοχικά αμφίσκορα αποτελέσματα, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερα από τα τελευταία έξι. Ελπίζοντας μάλιστα, ότι θα απολαύσουμε ένα εξαιρετικό θέαμα από τις δύο ομάδες, θα επιλέξουμε να σημειωθούν τρία τουλάχιστον γκολ και στις δύο εστίες.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Champions League (1/8 de Finale)
21:45 Real Madrid CF – Paris St.Germain Over 2.5 Goals & Goal/Goal (1.57) 3-1 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This