Επιλογή Σελίδας

Το “εισιτήριο” για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας “τσέκαρε” η ΑΕ Καρίτσας στο Δίον, επικρατώντας με 2-0 του Δία, “ζευγαρώνοντας” τις νίκες της στην ημιτελική φάση, έπειτα από το εντυπωσιακό 7-1 του πρώτου αγώνα.

Ο Μιχάλης Ζιώγας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί πάρα πολύ εώς τώρα, ξεκουράζοντας, παράλληλα, βασικούς παίκτες εν όψει του σαββατιάτικου “τελικού” με τον Πιερικό.

Ο Δίας από την πλευρά του, μετά τη βαριά ήττα του πρώτου αγώνα δεν είχε ελπίδες για πρόκριση, ήθελε όμως τη νίκη γοήτρου στο τοπικό ντέρμπι, κάτι που δεν κατάφερε. Έτσι, η προσοχή της ομάδας του Δίου στρέφεται πλέον στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια να μειωθεί η διαφορά από τον πρωτοπόρο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας για να έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον τίτλο σε μπαράζ.

Το 0-1 έγινε με σουτ του Τσιώμη στο 60′.

Στο 75′ ο Δαλαμήτρας έπαιξε το ένα-δύο με τον Μαυρίδη και με σουτ νίκησε τον Σαρπότα διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν και δοκάρι με τον Σεχολάρι, στο 30.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τον Γιαμούζη και τη Φωτιάδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου: Σαρπότας, Κατσαρός (46′ Γκουνέλας), Κουντούρης (79′ Ν. Καραμήτρος), Ζαβαντίας, Παρλάντζας, Φωτίου, Ευαγγελόπουλος, Συρανίδης (57′ Δ. Καραμήτρος), Καλουσίδης (55′ λ.τ. Ντέντια), Νάκας, Μανίκας.
ΑΕ Καρίτσας: Γκεβρέκης, Φουρκιώτης, Μητράκας, Κωτσιόπουλος, Τασίδης, Νταντίνης, Τσιώμης (61′ Δημητρουλόπουλος), Μαυρίδης, Κυπαρίσσης (46′ Δαλαμήτρας), Σεχολάρι (46′ Γούτσιος).

ρεπορτάζ: Χρήστος Ξανθόπουλος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This