Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Μετά την αίγλη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, σειρά παίρνουν πλέον τα εγχώρια πρωταθλήματα και εμείς είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε την αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Ligue 1 με μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Πάμε να τη δούμε:

RC Strasbourg Alsace (14) – Montpellier Herault SC (6)     @ Stade de la Meinau, Strasbourg

1ος Γύρος
1-1  (72′ Congre / 24′ Saadi)

Προϊστορία
10 – 2 – 1  (Πιο πρόσφατη αναμέτρηση το 2008, 7/13 Under+NG)

Φόρμα
[RCSA εντός] 
4-0-2  (9-9 γκολ),  4/6 Over,  4/6 GG,  5/6 2-3 Goals
[MHSC εκτός] 
2-3-1  (5-6 γκολ),  4/6 Under,  4/6 NG

Άκρως ενδιαφέρουσα η αποψινή αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 27ης αγωνιστικής. Στο Stade de la Meinau, η γηπεδούχος Strasbourg υποδέχεται τη Montpellier που μετά από πολλά χρόνια βρίσκεται σε τροχιά Ευρώπης.
Με έξι από τις οκτώ φετινές νίκες της να πραγματοποιούνται μπροστά στο κοινό της, η Strasbourg έχει σύμμαχο και την παράδοση που είναι πολύ ευνοϊκή κόντρα στη σημερινή της αντίπαλο, που από την άλλη πλευρά προέρχεται από αήττητο τριών αγωνιστικών και στα τελευταία 10 (!!) εκτός έδρας παιχνίδια έχει ηττηθεί μόνο στο Παρίσι από την Paris St.Germain.
Τι θα επιλέξουμε
Η παράδοση είναι με το μέρος των γηπεδούχων, που φέτος όταν σκοράρουν εντός έδρας δεν χάνουν. Θεωρούμε ότι θα βρουν γκολ απόψε και με βάση την αναγκαιότητα για βαθμούς -όλα είναι ρευστά στο θέμα παραμονής- δεν θα χάσουν. Επιλογή μας λοιπόν εδώ η ισοπαλία ή νίκη της Strasbourg.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (27e journee)
21:45 RC Strasbourg – Montpellier HSC 1Χ (1.53) 0-0 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This