Επιλογή Σελίδας

Ζωντανή μετάδοση στο ίντερνετ θα έχουν όλοι οι εντός έδρας αγώνες των εθνικών ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2019. Η ΕΦΟΕπΑ ήρθε σε συμφωνία με την ιστοσελίδα SportsOnAir και θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του αθλήματος στη χώρα να παρακολουθήσουν τις δύο αναμετρήσεις των ανδρών και τις ισάριθμες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των γυναικών εντός των συνόρων μέσα στο 2018. Η Ελλάδα κάνει την πρεμιέρα της στη διοργάνωση την ερχόμενη Τρίτη, 27 του μήνα με τους άνδρες, οι οποίοι υποδέχονται στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας το Λουξεμβούργο (ώρα έναρξης 19:00). Ο αγώνας είναι για το 6ο γκρουπ του επιπέδου Α των προκριματικών. Το site SportsOnAir.gr ειδικεύεται στο live streaming, ενδιαφέρεται σταθερά τα τελευταία χρόνια για αγώνες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και πέρσι κάλυψε την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων-παγκορασίδων από το Δερβένι της Κορινθίας.

Το στάδιο 1 των προκριματικών αρχίζει στις 27 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 4 Δεκεμβρίου 2018. Η εθνική ανδρών είναι επικεφαλής στο 6ο γκρουπ κι έχει ακόμα στους αντιπάλους της τη Ρωσία. Η εθνική γυναικών βρίσκεται στο 3ο γκρουπ του επιπέδου Β, θα συναντήσει την Αγγλία και τη Νορβηγία και θα κάνει την αρχή στις 27 Μαρτίου στο Σ.Ε.Φ. κόντρα στην Αγγλία. Σε κάθε γκρουπ θα διεξαχθούν συνολικά έξι αγωνιστικές. Οι εντός έδρας αναμετρήσεις των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων θα καλυφθούν με τρεις κάμερες. Θα έχουν περιγραφή, όπως και ρεπορτάζ πριν και μετά τα ματς, ενώ τα καινούργια στοιχεία σε μεταδόσεις αγώνων του αθλήματος στην Ελλάδα θα είναι τα ριπλέι και τα χάι λάιτς. H προσφορά από το SportsOnAir για το live streaming των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος περιλαμβάνει ακόμα Ρre game και Post game εκπομπή κι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την προβολή της νέας προσπάθειας των εθνικών μας ομάδων. Την ερχόμενη Τρίτη λοιπόν, στη συνάντηση με το Λουξεμβούργο, η πρώτη σύνδεση θα γίνει στις 18:30 και εκπομπή περίπου 20 λεπτών θα βάλει από νωρίς όλο τον κόσμο στο πνεύμα του αγώνα. Στο τέλος του αγώνα θ’ ακολουθήσει η Post game εκπομπή με δηλώσεις πρωταγωνιστών κι εκεί θα προβληθεί και το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα του παιχνιδιού.

Οι αγώνες θα μεταδίδονται από το κανάλι του SportsOnAir στο youtube, ενώ θα είναι διαθέσιμοι λίγες ώρες μετά την λήξη τους και στη σελίδα facebook του SportsOnAir. Ολόκληροι οι αγώνες θ’ ανεβαίνουν μία μέρα μετά και στο κανάλι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο youtube.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This