Επιλογή Σελίδας

Έχοντας φορέσει την φανέλα του Άρη, ο Απόστολος Φουρτζίου βγάζει πλέον το… ψωμί του στον Αιγινιακό. Εν όψει λοιπόν της αναμέτρησης των δύο ομάδων στην Πιερία ο 22χρονος μέσος φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89.4, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για τους Θεσσαλονικείς χαρακτηρίζοντάς τους: «Μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αγωνιστική κατάσταση του Αιγινιακού:

«Βάλαμε περισσότερο μυαλό στην ομάδα, προσπαθούμε περισσότερο από ό,τι πριν, δουλεύουμε πιο σκληρά και φαίνεται στα τελευταία παιχνίδια αυτό».

Για την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Παναχαϊκής:

«Κάναμε σπουδαία νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα. Μας βοήθησε πολύ, ήταν νίκη ψυχολογίας και πιστεύω θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο της ομάδας φέτος, που είναι η παραμονή στην κατηγορία».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League:

«Από την αρχή της χρονιάς το ξέραμε ότι οι περισσότερες ομάδες θα παλέψουν για την παραμονή και μέχρι τέλους θα γίνει μάχη, η οποία θα δυσκολέψει όλες τις ομάδες».

Για το επικείμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον Άρη:

«Είναι μια νέα ιστορία, προετοιμαζόμαστε πολύ δυνατά και είναι χαρά μας να υποδεχόμαστε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Θέλουμε να δείξουμε πως είμαστε άξιος αντίπαλος που θα δυσκολέψει τον Άρη αρκετά. Είμαστε δύσκολη έδρα, δίνουμε πάντα το 100% και δεν περνούν εύκολα ομάδες από εκεί».

Για τον φετινό Άρη:

«Είναι η κατάλληλη ομάδα που έχει όλα τα φόντα να πάει εκεί που ανήκει. Έχει σωστότερους ανθρώπους από πέρυσι, που ξέρουν την κατηγορία πολύ καλά. Πιστεύω πως σαν ομάδα, σαν σύνολο έχει καταφέρει πολλά ο Άρης. Είναι πολύ πιο δυνατός από την περσινή χρονιά, αυτό το καταλαβαίνει και ο κόσμος, κάνει την διαφορά. Έχει πάρει ήδη την άνοδο, έτσι πρέπει να γίνει. Θα είναι δυσκολότερη η άνοδος για τον ΟΦΗ και την Παναχαϊκή, θα δώσουν μάχη μέχρι τελικής πτώσης. Κάθε ματς είναι κομβικό, μια νίκη μπορεί να σε ανεβάσει και μια ήττα μπορεί να σε κατεβάσει. Ουσιαστικά είναι πρωταθλητισμός για όλες τις ομάδες».

Για τον κόσμο του Άρη:

«Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω με μια λέξη τον κόσμο του Άρη, φανταστικός. Το θυμάμαι και από προσωπική εμπειρία, ξέρω ότι είναι παρόντες παντού, σε όλους τους αγώνες».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This