Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Με σαφές προβάδισμα πρόκρισης, οι δύο από τις τρεις γαλλικές ομάδες αγωνίζονται απόψε στις επαναληπτικές αναμετρήσεις της φάσης των 32 ομάδων (16 ζευγαριών). Πάμε να τις δούμε:

FC Lokomotiv Moskva – OGC Nice
Το 3-2 της πρώτης αναμέτρησης στην Κυανή Ακτή δίνει σαφές προβάδισμα στους αποψινούς γηπεδούχους για συνέχεια στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα του Lucien Favre ξεκίνησε καλά με το προβάδισμα στο σκορ, όμως το αριθμητικό μειονέκτημα της στοίχισε όχι μόνο το προβάδισμα αλλά και οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα. Πλέον η αποστολή της είναι πολύ δύσκολη, δεδομένου ότι χρειάζεται πλέον νίκη (που είναι εκ των πραγμάτων δύσκολη) και με περισσότερα τους ενός γκολ.
Τι θα επιλέξουμε
Δύσκολο να μείνουν οι γηπεδούχοι μακριά από το γκολ απόψε και το πιο πιθανό είναι να σημειώσουν και περισσότερα. Επιλογή μας να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ με επιστροφή εάν σκοράρουν ακριβώς ένα.
.

Villarreal CF – Olympique Lyonnais
Οι Lyonnais πήραν προβάδισμα στην έδρα τους πετυχαίνοντας ιδιαίτερα σημαντική νίκη με 3-1 επί της Submarino Amarillo κάνοντας ένα πρώτο βήμα πρόκρισης. Σε κάθε περίπτωση βέβαια δεν είναι αρκετό καθώς το Madrigal αποτελεί πολύ σκληρή έδρα για οποιοδήποτε αντίπαλο και θα περάσουν δύσκολες στιγμές. Το πλεονέκτημα των δύο γκολ δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστούν πιο εύκολα τον αγώνα, αλλά θα πρέπει να βρουν οπωσδήποτε γκολ για να κάνουν το έργο τους πιο βατό.
Τι θα επιλέξουμε
Από την μία το κίνητρο των γηπεδούχων και από την άλλη η παραγωγικότητα των φιλοξενούμενων, μας οδηγούν στην επιλογή του αμφίσκορου αποτελέσματος που έτσι κι αλλίως βρίσκεται χαμηλά σε αποδόσεις.
.

Sporting Club de Braga – Olympique de Marseille
Με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση οι Μασσαλοί, όχι μόνο από το ευρύ σκορ του πρώτου παιχνιδιού (3-0) αλλά και τη γενικότερη παρουσιά τους τον τελευταίο καιρό εντός και εκτός συνόρων. Βρίσκουν δίχτυα με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ στα παιχνίδια που χρειάζεται προσαρμόζουν το παιχνίδι τους με αμυντική φιλοσοφία, δείγμα της δουλείας που έχει κάνει ο Rudi Garcia.
Τι θα επιλέξουμε
Σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι που όμως θα διαχειριστούν την αναμέτρηση και θα κάνουν συντήρηση δυνάμεων. Επιλέγουμε τα 2-3 γκολ θεωρώντας ότι το σκορ δεν θα πάρει μεγάλη έκταση.
.

.Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Europa League (1/16 de Finale)
18:00 FK Lokomotiv Moskva – OGC Nice FK Lokomotiv Moskva Over 1 Goals (1.50) 1-0 FT
20:00 Villarreal CF – Olympique Lyonnais Goal/Goal (1.57) 0-1 FT
22:05 SC Braga – Olympique de Marseille 2 – 3 Goals (1.98) 1-0 FT 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This