Επιλογή Σελίδας

Αύριο… κληρώνει για τους 16 του Europa League. Με την ευχή η ΑΕΚ να αποκλείσει απόψε την Ντινάμο στο Κίεβο και να μπει στην κληρωτίδα, η διαδικασία λαμβάνει χώρα αύριο, Παρασκευή 23/2 στις 14:00.

Τη μετάδοση… ανέλαβε η Cosmote TV μέσω του Cosmote Sport 1 και θα βγει εκπομπή από τις 13:00 με τους Στέφανο Αβραμίδη, Σωτήρη Κωσταβάρα και τον Λάμπρο Μπαλάφα στην αρχισυνταξία. Την κλήρωση σχολιάζει ο απεσταλμένος στη Νιόν της Ελβετίας, Τάσος Κολλίντζας.

Συνεχίζονται οι μεταδόσεις Δανίας στο Action24

Ως γνωστόν, το Action24 μεταδίδει το πρωτάθλημα Δανίας και φέτος, δείχνοντας έναν αγώνα κάθε Κυριακή στις 19:00. Στις 25/2 θα μεταδώσει το Κοπεγχάγη – Οντένσε (στη γηπεδούχο παίζει ο Ζέκα), την Κυριακή 4/3 το Μπρόντμπι – Οντένσε και στις 11/3 το Χόρσενς – Μπρόντμπι.

Ξεκινά η Α2 μπάσκετ στην ΕΡΤ

Με το ματς Ηρακλής – Απόλλων Πάτρας μεθαύριο, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 17:00, ξεκινούν από την ΕΡΤ οι μεταδόσεις από την Α2 μπάσκετ Ανδρών. Ο αγώνας θα καλυφθεί διαδικτυακά μέσω του καναλιού ERT PLAY 2 από το ert.gr.

Αν θα υπάρξει συνέχεια στις μεταδόσεις, εξαρτάται και από το πρόγραμμα. Διότι η αγωνιστική της Α2 τα Σάββατα “πέφτει” πάνω σε Football League και Basket League…

Συνάμα, οι μεταδόσεις της ΕΡΤ σε Web TV και Facebook Live πάνε πολύ καλύτερα του αναμενομένου από πλευράς viewers, κάτι πολύ σημαντικό…

16 χρόνια μετά…

Την άλλη εβδομάδα η ΕΡΤ θα δείξει το Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ Γυναικών (2-3 Μαρτίου), από αύριο μεταδίδει και το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών στο χάντμπολ, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, μέσω της ΕΡΤ3. Είναι η πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια που θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη όλων των αγώνων της τελικής φάσης του Κυπέλλου Γυναικών, ήτοι από τον Απρίλιο του 2002!

Αύριο, Παρασκευή, διεξάγονται οι ημιτελικοί ΟΦΝ Ιωνίας- Φίλιππος Βέροιας στα 17:30 και ΠΑΟΚ – Αναγέννηση Αρτας στις 20:00 και, το μεθαύριο Σάββατο 24/2 στις 18:00, ο τελικός…

Nίκος Μποζιονέλος (nbozionelos@gmail.com)

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This