Επιλογή Σελίδας

Σε μία αναμέτρηση κομβικής σημασίας στην προσπάθεια που κάνουν για να αποκτήσουν την 1η θέση και το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των πλέι-οφ ανόδου, οι Νεφέλες μετά από μία καταπληκτική εμφάνιση μέσα στην Ημαθία κατάφεραν να επικρατήσουν με 0-3 απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και να πατήσουν… κορυφή στον 2ο όμιλο!

Οι παίκτριες του Βαγγέλη Μύθημη χόρευαν … κυριολεκτικά και μεταφορικά μέσα στη βροχή και παρότι σπατάλησαν πάρα πολλές ευκαιρίες (ειδικά) στο πρώτο μέρος, κατόρθωσαν τελικά να πετύχουν 3 τέρματα στο τελευταίο 20λεπτο του ματς και να επιστρέψουν στην Κατερίνη με το τρίποντο στις αποσκευές τους!
Οι Νεφέλες μπήκαν αποφασισμένες μέσα στον υπερβολικά βαρύ και λασπώδη αγωνιστικό χώρο του γηπέδου , με σκοπό να διεκδικήσουν την νίκη και … τίποτα λιγότερο.
Στο 13′ η Τριγωντζή σπατάλησε την πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα της , όταν βρέθηκε αφύλαχτη στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά το εξ-επαφής πλασέ της πέρασε άουτ.
Στο 20′ η Καλογεροπούλου επειχείρησε συρτό πλασέ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.
Στο 32′ η Καραγιαννίδου με ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια απόσταση προσπάθησε να βρει στόχο όμως η μπάλα κατέληξε εκτός εστίας.
Στο 37′ η ίδια παίκτρια κέρδισε πέναλτι όταν ανατράπηκε ξεκάθαρα από την τερματοφύλακα των γηπεδούχων Κανελλάκη και ενώ ήταν έτοιμη να σκοράρει. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε η Τριγωντζή όμως πέταξε … στα σκουπίδια αυτή την μοναδική ευκαιρία , αφού έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 60΄ μετά από διπλή ευκαιρία στην ίδια φάση εντός περιοχής, αφενός η Ασσιχίδου και αφετέρου η Κόλτση δε μπόρεσαν να βρουν στόχο με τη μπάλα να αποκρούεται από σώματα αμυντικών.
Στο 62′ η Κόλτση επειχείρησε δυνατό δεξί σουτ , με την Κανελλάκη να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση και να κρατάει απαραβίαστη την εστία της.
Στο 69′ , έπειτα από ασφυχτική πίεση στα αντίπαλα καρέ και μετά από ένα … τσουβάλι χαμένων ευκαιριών οι Νεφέλες κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και να αποβάλλουν το άγχος από πάνω τους. Η Ασσιχίδου με δεξί σουτ-βολίδα από το ύψος της περιοχής και αφού η μπάλα έσκασε μπροστά στην Κανελλάκη , άνοιξε το σκορ για την ομάδα της.
Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι παίκτριες του Βαγγέλη Μύθημη απελευθερώθηκαν αγωνιστικά και κατόρθωσαν να πετύχουν άλλα δύο τέρματα.
Στο 81′ η Τριγωντζή εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι και με υποδειγματικό αριστερό σουτ από το ύψος της περιοχής διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της.
Στο 90′ η Καραγιαννίδου εξαργύρωσε την εξαιρετική της εμφάνιση και με ένα γκολ , όταν ύστερα από προσωπική ενέργεια και σουτ με το δεξί εντός περιοχής διαμόρφωσε το 0-3 δίνοντας …. πανηγυρική διάσταση στη νίκη των Νεφελών!
Διαιτητική τριπλέτα : Καρυπίδης, Κουπαράνη, Τσαλγίνη (ΕΠΣ Πέλλας).
Οι συνθέσεις των ομάδων : 
Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Κανελλάκη, Τσεχελίδου, Μπαξεβάνου, Στρίμπα, Κιουταχιάλη, Τσούκα, Φείμ, Παπαδοπούλου, Καλαιτζόγλου (55′ Δρενοβιάδου), Ζαφειριάδου (61′ Σάκαλη), Τσιόχαρη (65′ Μουρατίδου)
ΑΠΣ Νεφέλες : Αργυροπούλου, Ελ.Μιχαηλίδου, Ασσιχίδου, Π.Μιχαηλίδου (86′ Παπάζογλου), Σκαμπαρδώνη, Ν.Μιχαηλίδου, Καλογεροπούλου, Τριγωντζή (89′ Χατζηδάκη), Καπέτα (35′ Κουκουστρίκα), Καραγιαννίδου, Κόλτση (76′ Ναβροζίδου).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This