Επιλογή Σελίδας

Η ΑΕ Περίστασης ήταν η νικήτρια με 2-0 στον αγώνα με τον Ακαδημία Πλαταμώνα, στην Περίσταση, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και με τη νίκη της αυτής προσπέρασε την ομάδα της Νότιας Πιερίας στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση με 37 βαθμούς έναντι 36 της τέταρτης Ακαδημίας.

Η ΑΕ Περίστασης άνοιξε το σκορ στο 15′ με κεφαλιά του Δημητρίου, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουσουρή, ενώ ευκαιρίας στο α’ μέρος χάθηκαν για τους φιλοξενούμενους από τους Κουκουνά και Γαλάνη.
Στο 80′ οι γηπεδούχοι “σφράγισαν” τη νίκη τους μετά από σέντρα του Κουσουρίη και πλασέ του Κλιάνη, με τη μπάλα να παίρνει πορεία προς τα δίχτυα και τον Ε. Τσιτλακίδη να πλασάρει εύστοχα και να “γράφει” το τελικό 2-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Θεοδώρου και Ατματζίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Περίστασης: Μπικιαρόπουλος, Σοφιανίδης (55′ Παπαγιαννόπουλος), Γεροντίδης, Δημητρίου (60′ Ταβουκτσής), Παπαδόπουλος, Νικολαΐδης, Ναρίνογλου (78′ Ε. Τσιτλακίδης), Κουσουρής, Χαρτοματζίδης (79′ Κλιάνης), Κ. Τσιτλακίδης, Καταχιώτης.
Ακαδημία Πλαταμώνα: Ι. Γαλάνης, Παυλίδης, Αρζάνας, Σιαμάγκας, Μιχωλός, Α. Γαλάνης (70′ Χρηστάκης), Χατζηλαδάς (80′ Κανούλας), Δ. Κατέλας, Κουκουνάς (55′ Σταϊκούρας), Ν. Κατέλας, Καμπερίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This