Επιλογή Σελίδας

Με τρία γκολ στο β’ μέρος ο Άρης Κοκκινοπλιτών επικράτησε του Γεωργάκη Ολυμπίου Λόφου, σε αγώνα για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, αποτέλεσμα με το οποίο οι “κιτρινόμαυροι” έφτασαν τους 27 βαθμούς έναντι 31 του Γεωργάκη Ολυμπίου που υποχώρησε στην 6η θέση, αποκτώντας μάλιστα “συγκάτοικο” τον ΓΑΣ Σβορώνου.

Οι φιλοξενούμενοι είδαν τη μπάλα να σταματά στη συμβολή των δοκών του Τσιαμπέρα στο 40′ μετά από σουτ του Ναλμπαντίδη έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Το 1-0 έκανε ο Ρούντος στο 50′.
Στο 70′ ο Εντιαγιέ έκανε το 2-0 για τον Άρη.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Παπαστεργίου στο 78′.

Πέρα από τα τρία γκολ, οι γηπεδούχοι έχασαν και δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Α. Ίτσιο να σταματάει με εκπληκτικές αποκρούσεις σου των Παπαστεργίου και Εντιαγιέ.

Οι φιλοξενούμενοι από το 70′ αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Δ.Χ. Ίτσιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Φωτιάδης με βοηθούς τους Μαυρόπουλο και Δημητριάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης Κοκκινοπλιτών: Τσιαμπέρας (87′ Σαλκάμης), Τραχίδης, Κυλώνης, Λάλλας, Σκέντος, Τσιμήτρης (46′ Κατσαντώνης), Ρούντος, Λάλα, Κυπαρίσσης (77′ Βελώνης), Παπαστεργίου, Εντιαγιέ (87′ Παπαδόπουλος).
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Α. Ίτσιος, Μ.Χ. Ίτσιος, Τσιαλός, Κ.Χ. Ίτσιος, Ν. Μπαλαούρας (46′ Γ. Μπαλαούρας), Α.Ν. Μπαλαούρας, Μ. Σάββας, Δ.Χ. Ίτσιος, Τσιμπούκας, Ναλμπαντίδης, Ευαγγελόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This