Επιλογή Σελίδας

Αποκλειστικές δηλώσεις στο katerinisport.gr και στον Κώστα Παπαγεωργίου έκαναν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και την μεγάλη νίκη των Νεφελών επί του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, τόσο ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Μύθημης όσο και ο πρόεδρος της Λεωνίδας Ζανέτας.

Η δήλωση του προπονητή των Νεφελών : 

Καταρχήν είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτά τα κορίτσια που έχω την τύχη να ηγούμαι. Το χω πει πολλές φορές ότι τις συμπαθώ μέχρι εκεί που δεν πάει. Κάνουν την υπέρβαση , αποδείχθηκε ότι σε ένα γήπεδο τόσο βαρύ κάναμε τόσες προσπάθειες και το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγάλο. Το περιορίσαμε , κάναμε αυτό που έπρεπε , τα κορίτσια ήταν πειθαρχημένες μέσα στο γήπεδο και βγήκε το αποτέλεσμα μετά το 70′. Είναι όλη η δουλεία που κάναμε από άποψης φυσικής κατάστασης ,μπήκανε τα γκολ και έτσι κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Είμαστε πλέον πρώτοι και θέλουμε να το χαρούμε.

 Η δήλωση του προέδρου της Κατερινιώτικης ομάδας :
Το όνειρο πλησιάζει στην πραγματικότητα. Τα κορίτσια μας δικαίωσαν για τα πιστεύω μας. Νομίζω ότι η ποιότητα και το ταλέντο που έχουμε βγήκε μέσα στο γήπεδο. Έχουν μείνει άλλοι 3 τελικοί και νομίζω ότι θα είμαστε εμείς που θα κόψουμε το νήμα πρώτοι. Και επειδή στο ποδόσφαιρο στο τέλος παίρνεις ότι αξίζεις , εμείς αξίζουμε την 1η θέση , αξίζουμε και το πρωτάθλημα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Βέροιας για τη φιλοξενία τους.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This