Επιλογή Σελίδας

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου μπορεί να κατάφερε να ξεπεράσει την ισχυρή ίωση και να ταξιδέψει έστω και τελευταία στιγμή στο Μπέρμιγχαμ, ωστόσο εκεί την περίμενε ένα νέα ατυχία.

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου έτρεξε στην πρώτη προκριματική σειρά των 60 μ. εμπ., όμως, δεν πέρασε την γραμμή τερματισμού, αφού χτύπησε το τελευταίο εμπόδιο και έπεσε. Μάλιστα η αθλήτρια έως εκείνο το σημείο πήγαινε πολύ καλά και έδειχνε ανεπηρέαστη από την ίσως, αφού ήταν στην τέταρτη θέση, που έδινε την απευθείας πρόκριση στον ημιτελικό του αγωνίσματος. Η Πεσιρίδου θα εξεταστεί από τον γιατρό, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει κάποιον τραυματισμό, καθώς χτύπησε στο γόνατο και το χέρι. Σε κάθε περίπτωση η αθλήτρια κοιτάζει πλέον μπροστά και στρέφει την προσοχή της στον ανοιχτό στίβο.

“Πρέπει να σήκωσα το πόδι και βρήκε το κάτω μέρος από το εμπόδιο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ένιωθα πολύ καλά. Ακόμη κι η εκκίνηση μου δεν ήταν από τις αργές. Μάλιστα μετά το πέμπτο εμπόδιο ένιωθα πολύ καλά και έτοιμη να κάνω την επίθεση” τόνισε η Πεσιρίδου και συμπλήρωσε: “Δεν είχα ξαναπέσει άλλη φορά. Εντάξει εμπόδια είναι, θα πέσεις, θα χτυπήσεις, θα μάθεις… Δεν είναι θέμα γκαντεμιάς… Προφανώς εκείνη τη στιγμή τρελάθηκα κι ένιωσα ότι μπορούσα… Μέχρι εκεί που έφτασα θεωρώ ότι θα έκανα έναν ικανοποιητικό χρόνο, αλλά όπως λένε αν δεν… πέσεις, δε θα μάθεις”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This