Επιλογή Σελίδας

Στην τρίτη θέτη της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, εδραιώθηκε ο Εθνικός Νέας Τραπεζούντας που κέρδισε με 3-1 τον Απόλλωνα Λιτοχώρου, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, με την ομάδα της Νότιας Πιερίας να υποχωρεί στην όγδοη θέση του πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν στο 35′ όταν ένα σουτ του Μρούκου έξω από την περιοχή κόντραρε σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα του Ευθυμιάδη, σε ένα πρώτο μέρος στο οποίο παίχτηκε παιχνίδι κέντρου, με τις καλές στιγμές να είναι μοιρασμένες.
Στο β’ μέρος η ομάδα της Νέας Τραπεζούντας είχε την κατοχή, πολλά τρεξίματα, την υπεροχή στις προσωπικές μονομαχίες και η ανωτερότητά της “καρποφόρησε” στο 68′ όταν ο Εφραιμίδης από το σημείο του πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1. Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντάγκι, με την ομάδα του Λιτοχώρου να συνεχίζει με δέκα ποδοσφαιριστές.
Ο Εφραιμίδης στο 72′ έδωσε το προβάδισμα στον Εθνικό, με ένα πανέμορφο σε εκτέλεση γκολ, κάνοντας το 2-1 με δυνατό σουτ με το αριστερό πόδι.
Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 79′ ο Παπαδόπουλος με πλασέ, έπειτα από “τσίμπιμα” της μπάλας με το κεφάλι, από τον Λυκίδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρέσκας με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Σαλτσίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ο Εθνικός Νέας Τραπεζούντας

Εθνικός Νέας Τραπεζούντας: Ευθυμιάδης, Λαδένης, Χαρίνος, Αντωνιάδης, Μούκας, Χνούδας, Παπαδόπουλος (89′ Σιδηρόπουλος), Γκανάς, Τσικαδέρης (77′ Τουλίκας), Χατζηαργυρίου (60′ Λυκίδης), Σπυριδωνίδης (52′ Εφραιμίδης).
Απόλλων Λιτοχώρου: Τσαρούχας, Ντάγκι, Φούφι (81′ Σπυριδόπουλος), Καλαμπάκας, Παπαδιαμαντής, Κύριλλός, Κουκουνάρας (81′ Στραντ-Κουτούδης), Μρούκου, Αντωνόπουλος, Παπαϊωάννου, Δαλαμήτρας (75′ Δημητρίου).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This