Επιλογή Σελίδας

Οι Πάνθηρες επικράτησαν με 67-61 του Βαφύρα, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, σε αγώνα για τη 17η αγωνιστική της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Σε έναν αγώνα στον οποίο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκειά του, οι Πάνθηρες κατάφεραν να πάνε το παιχνίδι στην παράταση, ευστοχώντας σε νεκρό χρόνο, εκεί όπου είχαν περισσότερες δυνάμεις και έφτασαν στην τελική επικράτηση.

Καλύτερα από τους αντιπάλους τους μπήκαν οι παίκτες του Μιχάλη Σαραπτσή στην αναμέτρηση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα ο Βαφύρας να προηγηθεί με 3-9 λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου μισού του πρώτου δεκαλέπτου, με τους Πάνθηρες να ισορροπούν τον αγώνα στην συνέχεια και η περίοδος να λήγει με 13-15 υπέρ του Βαφύρα.

Ισορροπημένο και το δεύτερο δεκάλεπτο, με τον Βαφύρα να σημειώνει οκτώ αναπάντητους πόντους στα τελευταία τρία λέπτά και να πηγαίνει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου προηγούμενος με 26-34.

Ίδια παρέμεινε η εικόνα του αγώνα και στο τρίτο δεκάλεπτο, με τους Πάνθηρες να είναι αυτοί που χάρη σε ένα σερί τεσσάρων πόντων μείωσαν σε 36-38 2’ 10” πριν την ολοκλήρωση της περιόδου, η οποία βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 42-42.

Σε τεντωμένο σκοινί κινήθηκε και η τέταρτη περιόδος, με τον Βαφύρα να προηγείται με 51-56 1’ 15” πριν τη λήξη, με τους Πάνθηρες να καταφέρνουν να ανατρέψουν την κατάσταση και να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση, με ένα τρίποντο του Καρατόλιου στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας του αγώνα (58-58).

Στο έξτρα πεντάλεπτο οι παίκτες του Βαφύρα δε μπόρεσαν να βρουν τις απαιτούμενες λύσεις στην επιθεση, με αποτέλεσμα οι Πάνθηρες να κατακτήσουν το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 67-61.

Διαιτητές: Χρυσάφης Β. – Τοπαλίδης.

Δεκάλεπτα: 13-15, 26-34, 42-42, 58-58 (κ.α.), 67-61.

ΓΑΣΠ Πάνθηρες (Χρυσίδης): Ιορδανίδης, Πολυχρόνης 9 (1), Καρατόλιος 17 (2), Μπούσμπουρας 16, Αδαμόπουλος 1, Κούτσικας 7 (1), Λόγυρος, Σκρέτας, Κεσεσίδης 1, Καρακασίδης 12, Μαντζόλης, Κολαξίδης 4.

ΓΑΣ Βαφύρας (Σαραπτσής): Σαραπτσής, Ευαγγελόπουλος 33 (4), Αραμπατζής, Μπατζάκης 9 (2), Κυπαρίσσης 5, Σιώκας, Δημαλής, Στεφανίδης 9, Ελευθεριάδης 2, Ναβροζίδης, Γερομιχαλός 3 (1), Καραμπατάκης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This