Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλοι με το εντυπωσιακό 3-3 αναδείχθηκαν Δόξα Δράμας και Αιγινιακός, στη Δράμα, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Football League, σε μια αναμέτρηση στην οποία το προβάδισμα άλλαξε τρεις φορές πριν “κάτσει” στην ισοπαλία. Το σκορ άνοιξε ο Γουνδουλάκης για τους Δραμινούς στο 31′ αλλά οι Αιγινιώτες με γκολ των Παπαδόπουλου και Χότζιτς μέσα σε δυο λεπτά (49′-50′) πήραν κεφάλι στο σκορ με 1-2. Η αντίδραση των ασπρόμαυρων ήρθε με τον Γεωργιάδη να ισοφαρίζει στο 63′ και τον Κουσκουνά να δίνει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα της Δράμας στο 68′. Ο Ζούρκος στο 86′ ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 3-3, αποτέλεσμα που έφερε τον Αιγινιακό στο +6 από τον 13ο Εργοτέλη (ο οποίος έχει έναν αγώνα λιγότερο).

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Κώστα Νικολαΐδη είναι το ματς της Τετάρτης με τον ΟΦη, στο “Γιάννης Παραλυκίδης” του Αιγινίου.

Το “φιλμ” του αγώνα
8′ Ο Πέριτς εκμεταλλεύτηκε γλίστριμα του Βαλλιάνου και έκλεψε στο ύψος της μικρής περιοχής γυρίζοντας για τον Σοφιάνη ο οποίος απέναντι από τον Βούρα έστειλε τη μπάλα άουτ.
13′ Σουτ του Κουσκουνά μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Καραγκιόζης με τον Ριζογιάννη να παίρνει το ριμπάουντ και να κάνει το δυνατό σουτ, όμνως ο γκολκίπερ του Αιγινιακού μπλόκαρε.
15′ Σέντρα του Ριζογιάννη για τον Κουσκουνά ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Καραγκιόζη αλλά το σουτ του έφυγε άουτ.
19′ Σουτ του Κουσκουνά, ο Καραγκιόζης απέκρουσε.
21′ Κεφαλιά του Γκότοβου, μπλόκαρε ο Καραγκιόζης.
25′ Ο Βιτλής έκανε τη σέντρα για τον Μαρκόπουλο, αυτός έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καραγκιόζη.
26΄ Ο Κουσκουνάς έκανε τη σέντρα και βρήκε τον Ματσούκα, αυτός έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
31′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Κουσκουνάς έκανε τη σέντρα και ο Γουνδουλάκης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0.
45′ Σουτ του Ματσούκα, μπλόκαρε ο Καραγκιόζης.
49′ ΓΚΟΛ! 1-1: Μετά από σέντρα του Ανδρικόπουλου από δεξιά η μπάλα κατέληξε στον Παπαδόπουλο που με κεφαλιά έκανε το 1-1.
50′ ΓΚΟΛ! 1-2: Ο Ζούρκος με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Χότζιτς που με σουτ έκανε το 1-2 για τον Αιγινιακό.
63′ ΓΚΟΛ! 2-2: Ο Γουνδουλάκης έκανε τη σέντρα και ο Γεωργιάδης με κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφερε το ματς στα ίσα.
68′ ΓΚΟΛ! 3-2: Έπειτα από σέντρα του Βαλλιάνου από αριστερά για τον Ματσούκα, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Κουσκουνά που με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα του Καραγκιόζη για να γίνει το 3-2.
86′ ΓΚΟΛ! 3-3: Ο Ζούρκος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί “παραθυράκι” του Ζούρα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κιγιντζή (Ξάνθης) με βοηθούς τους Αϊναλή (Μακεδονίας) και Τζιώτζιο (Θράκης).

Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι Κουσκουνάς, Γκότοβος και Βιτλής της Δόξας Δράμας και ο Πετρούσης του Αιγινιακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δόξα Δράμας (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Βαλλιάνος, Γκότοβος, Όστοϊτς, Βιτλής, Ριζογιάννης (57′ Κάσες), Μαρκόπουλος (57′ Γεωργιάδης), Γουνδουλάκης, Ματσούκας (75′ Ντιμιτρόφσκι), Κουσκουνάς.
Αιγινιακός (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Ανδρικόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Λιόλιος, Γκατσολάρι (83′ Μπιλάλι), Ζούρκος, Παπαδόπουλος, Πέριτς (83′ Φούρτζιου), Χότζιτς (60′ Πετρούσης), Σοφιάνης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This