Επιλογή Σελίδας

Κώστας Νικολαΐδης (προπονητής Αιγινιακού): «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, από αυτά που πρέπει να βλέπει ο κόσμος, αλλά όσον αφορά εμένα νομίζω ότι έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας κλωτσήσαμε μία ευκαιρία να φύγουμε με τη νίκη. Δεν λέω ότι σαν εμφάνιση και σαν εικόνα του παιχνιδιού έπρεπε να κερδίσουμε αναγκαστικά, αλλά με την εξέλιξη που είχε η αναμέτρηση θεωρώ ότι είχαμε τις ελπίδες να νικήσουμε. Φυσικά και η ισοπαλία δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα για μας, είναι μεγάλη επιτυχία, η οποία ήρθε μέσα από ένα παιχνίδι άναρχο από τη μεριά μας. Τα παιδιά, όμως, έβγαλαν πολλή ψυχή, πολύ πάθος, κέρδισαν όλες μονομαχίες, αλλά νομίζω ότι από τη στιγμή που προηγηθήκαμε στο σκορ, έπρεπε να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Τέτοια παιχνίδια είναι μεγάλη υπόθεση να τα κερδίζεις. Είναι τεράστιο βήμα για τη σωτηρία που κυνηγάμε. Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά από κει και πέρα πρέπει να χαμηλώσουμε το κεφάλι, γιατί έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όπου πρέπει να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε από μια δύσκολη σειρά αγώνων. Για την ώρα η συγκομιδή μας είναι θετική».

Νίκος Κωστένογλου (προπονητής Δόξας Δράμας): «Κάναμε τη χειρότερη μας εμφάνιση από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι προπονητής της Δόξας. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έγιναν πολλά ατομικά λάθη, με αποτέλεσμα να δεχθούμε και τρία γκολ. Είναι εύλογο όταν εντός έδρας δέχεσαι τρία γκολ, τότε είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις. Στο ξεκίνημα ο αντίπαλος έπειτα από ένα προσωπικό λάθος είχε μία κλασσική ευκαιρία, εμείς όμως καταφέραμε να
προηγηθούμε. Στη συνέχεια ο Αιγινιακός κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να προηγηθεί. Προβήκαμε σε δύο αλλαγές, άλλαξε η εικόνα της ομάδας, πετύχαμε δύο γκολ και βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ. Παρ’ όλα αυτά δεχθήκαμε ένα τρίτο γκολ από ένα σουτ, αρκετά μακριά και τελείωσε το παιχνίδι με το περίεργο αυτό σκορ 3-3. Θα έλεγα ότι στη δεδομένη στιγμή πρέπει πολύ σύντομα να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να ανασυνταχτούμε και να παρουσιαστούμε μεταμορφωμένοι στο επόμενο παιχνίδι, στα Τρίκαλα, που είναι ιδιαίτερα δύσκολο και σίγουρα δεν μπορεί να έχουμε τέτοια συμπεριφορά. Τα παιχνίδια στη συνέχεια έχουν μια γρήγορη ακολουθία και εμείς πρέπει να είμαστε συνέχεια σε εγρήγορση. Σίγουρα είμαι πολύ στεναχωρημένος, γιατί δεν αξίζουμε αυτή την εικόνα, αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο. Επιβάλλεται να προχωρήσουμε, αλλά σίγουρα με διαφορετική νοοτροπία. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Με στεναχώρησε που για πρώτη φορά δεν εμπνέουμε εμπιστοσύνη στην αμυντική γραμμή. Δε μου αρέσει να ρίχνω ευθύνες, πρώτος που φταίει είναι ο προπονητής. Αυτοί οι παίκτες άλλαξαν την εικόνα της ομάδας, αυτοί οι παίκτες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στη συνέχεια. Έγιναν πολλά ατομικά λάθη, τα οποία ανατρέπουν και καταρρίπτουν κάθε ίχνος τακτικής συμπεριφοράς».

Σπυρος Βλάχος (ποδοσφαιριστής Αιγινιακού): «Έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι, θεωρώ ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Στην αρχή ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, μετά το εικοσάλεπτο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, ανέβασε ρυθμούς η Δόξα, ολιγωρήσαμε και δεχθήκαμε ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά, γυρίσαμε το παιχνίδι και κατά την άποψή μου ο διαιτητής δεν μας έδωσε δύο καθαρά πέναλτι, για να διευρύνουμε το σκορ και ίσως μπορούσε να έχει αλλάξει το αποτέλεσμα».

Γιώργος Γεωργιάδης (ποδοσφαιριστής Δόξας Δράμας): «Σήμερα θέλαμε τον αγώνα πάση θυσία, είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να τα κερδίζουμε, αλλά δυστυχώς δεν έγινε αυτό. Αν και δεν είμαστε στην καλύτερη μέρα, στο πρώτο ημίχρονο είμαστε πολύ καλύτεροι και κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο δεν μπήκαμε πολύ καλά, σε ένα πεντάλεπτο καταστρέψαμε τα πάντα, αλλά παρά το γεγονός ότι είναι πολύ δύσκολο, καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Στη συνέχεια δεν είμαστε τόσο ήρεμοι, όσο θα έπρεπε, ώστε να παίξουμε με το χρόνο και ισοφαριστήκαμε με ένα πολύ ωραίο γκολ, το οποίο όμως μας πίκρανε».

πηγή: flnews

Pin It on Pinterest

Shares
Share This