Επιλογή Σελίδας

Μεγάλη νίκη με ιδιαίτερο αντίκτυπο στον βαθμολογικό πίνακα πανηγύρισε στην αρένα του ο Ταύρος Ελάφου καθώς επιβλήθηκε της Αναγέννησης Σβορώνου με 2-1 για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Οι bulls του Χρήστου Βελώνη που ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, πήραν δίκαια το πολυπόθητο τρίποντο με δύο τέρματα του Νίκου Σουρλόπουλου -ένα σε κάθε ημίχρονο- το δεύτερο μάλιστα πέντε λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ματς, ενώ λίγο νωρίτερα είχε ισοφαρίσει ο Μπουρονίκος.

Με αυτή τη νίκη, ο Ταύρος σκαρφάλωσε στην ένατη θέση της κατάταξης με 29 βαθμούς ενώ το ενδιαφέρον πλέον όλων επικεντρώνεται στο εξ αναβολής παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης με αντίπαλο την Πίνδο Α. Αγιάννη εκτός έδρας.

Στον αντίποδα, η Αναγέννηση του Κώστα Παπαζήση έμεινε στάσιμη στην βαθμολογία με 26 πόντους και θα παλέψει για την σωτηρία της, στόχος ο οποίος είναι εφικτός διότι διαθέτει έμπειρους παίκτες.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 4΄ η προβολή του Γεωργαντά μετά το φάουλ γέμισμα του Καραγκιοζίδη πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Δούλια άουτ.

Στο 33΄ σέντρα φάουλ του Τριανταφύλλου, γυριστή κεφαλιά του προωθημένου Παπαζήση από τη μικρή περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια άουτ.

Στο 37΄ ο Γεωργαντάς εκτέλεσε πλάγιο άουτ, αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Σουρλόπουλος ο οποίος μέσα από την περιοχή με σουτ πλασέ έγραψε το 1-0.

Στο 41΄ δυνατό σουτ του Καταχιώτη εκτός περιοχής, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Τσιγκαρόπουλος.

Στο 53΄ από την ατομική ενέργεια και ασίστ του Καραγκιοζίδη προς τον Παπαδόπουλο, το σουτ του τελευταίου κόντραρε σε αμυντικό και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Στο 79΄ σε μια ανύποπτη φάση και αδράνεια της άμυνας, ο Μπουρονίκος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 85΄ ο παίκτης γκολ για τον Ταύρο, Νίκος Σουρλόπουλος, έπειτα από μεταβίβαση του Γεωργαντά, με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 σημειώνοντας το δεύτερό του προσωπικό τέρμα, μέσα σε πολύ έντονους πανηγυρισμούς παραγόντων, προπονητή, παικτών και φιλάθλων της ομάδας.

Στο 90+4΄ ο Μαρκάτης απώλεσε την ευκαιρία για να αυξήσει το σκορ σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ καθώς πλάσαρε πάνω στα χέρια του τερματοφύλακα

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον κ.  Αλέξανδρο Μέγα με βοηθούς τον κ.  Φτάρα και την κα.  Φωτιάδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ταύρος Ελάφου (Χρήστος Βελώνης): Τσιγκαρόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Γ. Μποστανίτης, Πασχόπουλος, Λιανός (77΄ Χ. Μποστανίτης), Γεωργαντάς, Μέϊα (80 Χαραλαμπίδης), Παπαδόπουλος, Κοσμίδης, Καραγκιοζίδης (62΄ Κωστίδης), Σουρλόπουλος (87΄ Μαρκάτης).

Αναγέννηση Σβορώνου: Δούλιας, Ν.Γ. Στεφανίδης, Πέλπας, Τριανταφύλλου, Παπαζήσης, Μπουρονίκος, Καταχιώτης, Ν.Χ. Στεφανίδης (46΄ Χρύσου), Σιγανός, Σαρρής, Ελέζι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This