Επιλογή Σελίδας

Την ευκαιρία να προσπεράσει τον Δία Δίου στη βαθμολογία της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας έχασε η ΑΕ Περίστασης η οποία, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ισόπαλη, 1-1, στη Βροντού με τον Όλυμπο, αποτέλεσμα που δυσχεράινει τις προσπάθειες και των γηπεδούχων, για παραμονή στην κατηγορία.

Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, σε μια αναμέτρηση με λιγόστες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.

Οι Βροντινοί άνοιξαν το σκορ στο 8′ με σουτ του Τσιανάκα έξω από την περιοχή.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν το βαθμό της ισοπαλίας στο 81′ με τον Κλιάνη να στέλνε τη μπάλα με πλασέ έξω από την περιοχή στο “παραθυράκι” του Καλαϊτζή και να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Η ΑΕ Περίστασης ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Καταχιώτη στο 87′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Βασιλειάδη και Δημητριάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Όλυμπος Βροντούς: Καλαϊτζής, Γκίνας (10′ Μπαμίχας – 20′ Βελώνης), Περδίκης, Κορινιώτης, Σαφέτης, Τσιανάκας, Νούλας (80′ Γ. Καλαϊτζής), Μιχαλήτσιος, Μπακούρας, Γκολέμας (83′ Σαββίδης), Ευθυμιάδης.
ΑΕ Περίστασης: Μπικιαρόπουλος, Κ. Τσιτλακίδης (75′ Κλιάνης), Παπαγιαννόπουλος, Δημητρίου (46′ Γεροντίδης), Παπαδόπουλος, Νικολαΐδης, Ναρίνογλου (60′ Ταβουκτσής), Σοφιανίδης, Χαρτοματζίδης, Κουσουρής, Καταχιώτης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This