Επιλογή Σελίδας

Εντυπωσιακός ήταν ο Άρης Κοκκινοπλιτών απέναντι στον Δία Δίου τον οποίο και συνέτριψε με 4-0 στο Δίον, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, φτάνοντας τους 30 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΠΑΕ Ποντίων κι έτσι η απόστασή τους από την κορυφή αυξήθηκε σε 15 βαθμούς, οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος.

Το τελικό αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του για την εικόνα του αγώνα με το σύνολο του Γιώργου Σκέντου να δείχνει απο νωρίς τις προθέσεις του, με τον Παπαστεργίου να σημαδεύει το δοκάρι με σουτ στο 5′.

Το σκορ άνοιξε στο 10′ ο Ρούντος με πλασέ, έπειτα από τροφοδότηση του Παπαστεργίου.
Ο ίδιος παίκτης στο 20′ με ένα ακόμα πλασέ, έπειτα από πάσα του Λάλα έκανε το 0-2.
Ο Παπαστεργίου ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3 στο 35′ με σουτ.
Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 80′ με πλασέ του Εντιαγιέ έπειτα από τροφοδότηση του Κατσαντώνη.

Οι δυο ομάδες από το 75′ αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω κόκκινων καρτών που αντίκρυσαν ο Φωτίου του Δία και ο Σκέντος του Άρη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρέσκας με βοηθούς τους Ατματζίδη και Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου: Παρασίδης, Λαζαρίδης, Αετός, Ζαβαντίας, Παναγιωτίδης, Παρλάντζας, Νάκας, Καλουσίδης, Ευαγγελόπουλος, Συρανίδης (55′ Γκουνέλας), Φωτίου.
Άρης Κοκκινοπλιτών: Τσιαμπέρας, Τραχίδης, Κυλώνης, Λάλλας, Σκέντος, Κατσαντώνης, Λάλα (90′ Ιωσηφίδης), Ρούντος (89′ Τσιμήτρης), Κυπαρίσσης (76′ Βελώνης), Παπαστεργίου, Εντιαγιέ (90′ Παπαδόπουλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This