Επιλογή Σελίδας

Μόνο με «αυτοκτονία» θα χάσει, πλέον, το… «τρένο» της παραμονής ο Πιερικός μετά και τη νίκη στα Τρίκαλα Ημαθίας. Με το «τρίποντο» επί του Μ. Αλεξάνδρου οι «μελανόλευκοι» έφτασαν τους 36 βαθμούς και με τρία παιχνίδια εντός έδρας να απομένουν είναι προφανές πως η επίτευξη του στόχου είναι προ των πυλών. Από τα πλέον βασικά στελέχη του φετινού Πιερικού, ο Αλέξανδρος Κατσιαμήτας μίλησε στη «Μetrosport» για τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, πλέον, στη μάχη της παραμονής.

«Μετά τις δύο νίκες κόντρα σε Αγροτικό και Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων είμαστε, πλέον, πιο άνετοι βαθμολογικά. Βεβαίως, δεν έχουμε σωθεί ακόμη μαθηματικά, όμως, το μεγαλύτερο μέρος του άγχους έχει φύγει και θα μπορούμε να παίξουμε πιο άνετα. Έχουμε ανεβεί στη βαθμολογία και, πλέον, οι ενδιαφερόμενοι για την παραμονή κυνηγούν άλλες ομάδες. Με νίκη κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας θα έχουμε σωθεί κατά 100%», σχολίασε ο Αλέξανδρος Κατσιαμήτας, ενώ αναφέρθηκε και στον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη:

«Τον ξέρω και σαν προπονητή και σαν άνθρωπο. Είναι πολύ καλός προπονητής. Δεν υπήρξε κάποια φοβερή αλλαγή. Απλώς διόρθωσε ορισμένα πράγματα και βγήκαν τα αποτελέσματα». Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για την παρουσία του Πιερικού, ο 23χρονος επιθετικός σημείωσε: «Πολλοί πίστευαν ότι ο Πιερικός δεν θα κάνει καλή χρονιά και θα υποβιβαστεί, επειδή χτίστηκε μια ομάδα χωρίς υψηλά συμβόλαια. Αποδείξαμε ότι πολύ εύκολα μπορούμε να παραμείνουμε στην κατηγορία, χωρίς το μεγάλο όνομα και παίζοντας με παιδιά μικρά σε ηλικία. Φτιάξαμε ένα πολύ καλό σύνολο και νομίζω ότι ο στόχος θα εκπληρωθεί σχετικά άνετα».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This