Επιλογή Σελίδας

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, με λύπη της πληροφορήθηκε για την ανακοίνωση που ακολούθησε την αιφνίδια απόσυρση της ομάδος του Τριλόφου, από το Πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Οφείλει πάντως, να κάνει γνωστό για άλλη μια φορά πως, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας ως έκφραση του συνόλου των Σωματείων που τη συγκροτούν, κύριο καθήκον της έχει την προάσπιση των κανόνων που διέπουν το άθλημα και την διεξαγωγή του σε αθλητικά πλαίσια.

Κάθε ενέργεια οποιοδήποτε μέλους της, που βλάπτει την ομαλή λειτουργία των δραστηριοτήτων του συνόλου των μελών της, είναι αδιανόητο να παραμένει στο απυρόβλητο.

Καθώς, η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της Ένωσης μας επέλεξε ώστε να διοικήσουμε με ισονομία και διαφάνεια και καθώς αυτά ακριβώς υπηρετούμε με συνέπεια εδώ και περίπου ένα χρόνο, ενδεχομένως αυτό να μην είναι “βολικό” για ορισμένους. Φευ…

Για την αποκατάσταση δε, της πλήρους αλήθειας κανένας αντίπαλος δεν υπήρξε για την παρούσα διοίκηση στις προηγούμενες εκλογές, όπως μαρτυρούν και τα πρακτικά της Γενικής Συνελεύσεως των μελών.

Συνεπώς, κανέναν δεν αντιμετωπίζει ως αντίπαλο.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρκών Σωματείων Πιερίας “αγκαλιάζει” κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο και κρατά τις ίδιες αποστάσεις, από όλα τα μέλη της.

Οι πομπώδεις και ειρωνικές ανακοινώσεις, μόνο κακό κάνουν στο άθλημα που υπηρετούμε, αλλά και στους ίδιους τους “εμπνευστές” παρόμοιων ανακοινώσεων στο άθλημα που υπηρετούμε, αλλά και στους ίδιους τους “εμπνευστές” παρόμοιων ανακοινώσεων.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας
Ο Γενικός Γραμματέας                          Ο Πρόεδρος
Τσακνάκης Δημήτριος                       Αστέριος Τόκας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This