Επιλογή Σελίδας

Το εκτός έδρας ματς του Ηρακλή με τον Καμπανιακό (4-2) την προηγούμενη εβδομάδα δεν μεταδόθηκε από το Iraklis TV καθώς το γήπεδο της Χαλάστρας δεν διαθέτει καμία υποδομή για να πραγματοποιηθεί ζωντανή μετάδοση.

 

Για τον ίδιο λόγο, οι φίλοι του «γηραιού» δεν θα δουν το ντέρμπι κορυφής του ομίλου ανάμεσα σε Άρη Παλαιοχωρίου (57 βαθμοί) και «Ηρα» (55 βαθμοί). Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τα bluearena.gr και iraklis1908.gr (απ’ όπου αντλήσαμε και τις φωτογραφίες), η υποτυπώδης κερκίδα των 320 θέσεων που διαθέτει το γήπεδο αποτελεί απροσπέλαστο εμπόδιο και τούτο καθιστά απαγορευτική την κάλυψη από το Iraklis TV, το οποίο μεταδίδει φέτος διαδικτυακά τα ματς του «γηραιού» στη Γ’ Εθνική…

Ο Ηρακλής είχε ζητήσει αλλαγή έδρας αλλά φευ… Μάλιστα, υπάρχει και απαγόρευση μετακίνησης οπαδών και ο γηπεδούχος Άρης ενημέρωσε ότι έδωσε 15 προσκλήσεις!

Ειρήσθω εν παρόδω, υπάρχουν άλλες διαδικτυακές μεταδόσεις το Σαββατοκύριακο από αγώνες της Γ’ Εθνικής. Το Σάββατο στις 14:15 το Προοδευτική – Ρόδος από το sportaltv.gr και την Κυριακή στις 15:00 από το ίδιο site τα Αιγάλεω – Κηφισιά, Αήττητος Σπάτων – Τριγλία Ραφήνας και Ιωνικός – Πέλοπας Κιάτου ενώ το telesport.gr θα δείξει το Χαλκίδα – Ερμιονίδα.

Nίκος Μποζιονέλος (nbozionelos@gmail.com)

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This