Επιλογή Σελίδας

Σε μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που έγινε στο Β΄ΔΑΚ Κατερίνης ανάμεσα σε δύο ομάδες που έδειξαν επιθετικές προθέσεις με το …καλημέρα, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας επέστρεψε στις επιτυχίες ύστερα από δύο αγωνιστικές αφού επικράτησε με 0-1 επί του Άρη Κοκκινοπλιτών χάρις σε ένα τέρμα που πέτυχε ο Κώστας Αποστολίδης στο 50ο λεπτό. Με αυτό το τρίποντο η ομάδα της Νεοκαισάρειας έκανε ένα ακόμη βήμα προς την επίτευξη του στόχου της που δεν είναι άλλος από την επάνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία.

Στο 5ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο ματς με τον Τσουρέκα να πιάνει γυριστό δεξί σουτ και τον Τσιαμπέρα να εκτινάσσεται στην αριστερή του γωνιά διώχνοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 20′ ο Οικονόμου έκανε τη σέντρα και ο Τσουρέκας απείλησε εκ νέου αλλά η κεφαλιά του πέρασε εκτός εστίας.
Στο 33′ ο Καλαμπάκας βρέθηκε απέναντι από τον Τσιαμπέρα , πλάσαρε με το αριστερό όμως ο γκολκίπερ του Άρη είχε την απάντηση πραγματοποιόντας επέμβαση με τα πόδια.
Στο 34′ ο Άρης απείλησε με τον Κυπαρίσση να κάνει προσωπική ενέργεια , να στέκεται όρθιος με πείσμα παρά την πίεση των αμυντικών και να πλασάρει πάνω στον Σαρρή.
Στο 37′ ο ίδιος παίκτης επειχήρησε σουτ με το αριστερό από το ύψος της περιοχής με τη μπάλα να περνά εκτός εστίας.
Στο 41′ ο Ντούντου Εντιαγέ δέχθηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή , κοντρόλαρε όμορφα με το δεξί και εν συνεχεία σούταρε με το αριστερό όμως η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Πέτρου Κιάφα  μπήκαν πιο αποφασισμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα και να αποβάλλουν το άγχος από πάνω τους. Αυτό ήρθε στο 50′ με τον Καλαμπάκα να βρίσκει με σέντρα ακριβείας τον Αποστολίδη στο δεύτερο δοκάρι και τον πολύπειρο μέσο του Αχιλλέα να νικά με κεφαλιά τον Τσιαμπέρα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.
Στο 53′ ο Ανδρονικίδης βρέθηκε σε θέση βολής όμως επέδειξε ποδοσφαιρικό αλτρουισμό πασάροντας στον Αποστολίδη , με τον σκόρερ του ματς να μην μπορεί να νικήσει με αριστερό πλασέ τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων ο οποίος κράτησε το παιχνίδι ανοιχτό. 
Στο 54′ ο Βελώνης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ με τον Σαρρή να απομακρύνει τον κίνδυνο με τις γροθιές.
Στο 65′ ο Άρης είχε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το ματς στην ισορροπία , με τον Εντιαγέ να σεντράρει στο δεύτερο δοκάρι για τον Ρούντο ο οποίος έπιασε εναέριο δεξί σουτ με τον Σαρρή να παραχωρεί με εντυπωσιακό τρόπο το κόρνερ.
Στο 86′ ο Αποστολίδης βρέθηκε απέναντι από τον Τσιαμπέρα αλλά το πλασέ του εξουδετερώθηκε από τον γκολκίπερ του Άρη ο οποίος ήταν από τους διακριθέντες του αγώνα.
Διαιτητική τριπλέτα : Α.Ασλανίδης, Σαλτσίδης, Πλόσκας
Οι συνθέσεις των ομάδων : 
Αρης Κοκκινοπλιτών (Γιώργος Σκέντος) : Τσιαμπέρας,Τραχίδης, Κυλώνης, Λάλλας, Βελώνης, Κατσαντώνης (82′ Λαμπαδαρίου), Ρούντος, (72′ Ηλιάδης), Λάλα, Κυπαρίσσης, Παπαστεργίου, Εντιαγέ.
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Πέτρος Κιάφας) : Σαρρής, Γιαζιτζόγλου, Δερμίσης, Γιαπιτζής, Κολαξίδης, Οικονόμου, Τσουρέκας (77′ Τζήκας), Αποστολίδης (90′ Ιωαννίδης), Ανδρονικίδης, Καλαμπάκας, Κατσαρός.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This