Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Αυλαία της 30ης αγωνιστικής της Ligue 1 απόψε από το Stade Louis II του Πριγκιπάτου, όπου η δεύτερη Monaco υποδέχεται την προτελευταία Lille. Πάμε να δούμε την αναμέτρηση:

AS Monaco (2) – Lille OSC (19)    @ Stade Louis II, Monte Carlo

1ος Γύρος
0-4 
(24′ Jovetic, 30′ Ghezzal, 49′, 74′ Falcao)
Προϊστορία
24 – 14 – 9  (τελευταία 10ετία:  2-4-2,  6/8 Under,  6/8 NG)
Φόρμα
[ASM εντός]  5-1-0  (16-7 γκολ),  όλα Over,  5/6 GG
[LOSC εκτός]  1-1-4  (5-11 γκολ), 4/6 Over,  3/6 GG

Οι Μονεγάσκοι μετρούν 14 αγωνιστικές αήττητοι, έχοντας αποκτήσει μια σχετικά ασφαλή διαφορά (4β.) από την 3η Marseille. Διανύουν μια εξαιρετικής φόρμας περίοδο, δεδομένου ότι πλέον έχουν μόνο τις εντός συνόρων υποχρεώσεις, και απόψε έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν αυτή τη διαφορά ενόψει και της κυριακάτικης μάχης στη Μασσαλία, ανάμεσα στη Marseille και τη Lyon.
Από την άλλη, οι Lillois του Christophe Galtier μετρούν έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη και μόλις μία το τελευταίο δίμηνο, κάτι που τους έχει κρατήσει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Με πολλές αμυντικές αδυναμίες -ειδικά εκτός έδρας- θα πρέπει να κάνουν υπερπροσπάθεια βάσει της μέχρι σήμερα εικόνας τους για να διεκδικήσουν οτιδήποτε από την αποψινή αναμέτρηση.
Τι θα επιλέξουμε

Η φορμαρισμένη Monaco δύσκολα θα αφήσει ευκαιρία όπως η σημερινή να πάει χαμένη. Είναι το αντικειμενικό φαβορί και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει τους τρεις βαθμούς. Βάσει της επιθετικής ποιότητάς της, αλλά και της μέτριας αμυντικής λειτουργίας της Lille έχει πολλές πιθανότητες να επικρατήσει με περισσότερα του ενός γκολ. Νίκη με χάντικαπ η επιλογή μας εδώ, με εναλλακτική επιλογή το σνδυασμό του over.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (30e journee)
21:45 AS Monaco (-1.5) – Lille OSC 1 (1.83) 2-1 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This