Επιλογή Σελίδας

Αγκαλιά με την παραμονή βρίσκεται ο Πιερικός. Ο Μανόλης Κραγιόπουλος εξηγεί στην Metro Sport τους λόγους, που οδηγούν την ομάδα της Κατερίνης μακριά από περιπέτειες.

«Είμαστε κοντά στην παραμονή. Η έλευση του νέου προπονητή έδωσε ηρεμία, πέρασε τα δικά του στοιχεία, που ήταν σημαντικά, ενώ μας έδωσε αυτοπεποίθηση και μας βοήθησε σε αγωνιστικά κομμάτια. Πιστεύω, ότι το δυνατό σημείο της ομάδας είναι το νεαρό της ηλικίας. Θεωρώ ότι υπερτερούμε σε ταχύτητα, όρεξη, ενέργεια και διάθεση. Ταυτόχρονα, υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια, που ήταν το ‘κλειδί’ για την παραμονή. Η φανέλα του Πιερικού είναι βαριά, κι αυτό είναι τιμή για μας. Ωστόσο, δεν μας πρόσθεσε άγχος. Το είδαμε ως κίνητρο. Ετσι, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό», επισήμανε ο ποδοσφαιριστής του Πιερικού και συμπλήρωσε:

«Είναι καλή χρονιά για μένα, αφού με βοήθησε η ομάδα, όπως και οι συμπαίκτες μου. Αυτό είναι το θέμα, ότι όλοι μαζί καταφέραμε να μην έχουμε προβλήματα».

Οσο για το νέο εντός έδρας ματς κόντρα στον Αρη Παλαιοχωρίου; είπε: «Μας δίνει κίνητρο, είναι πρόκληση ιδιαίτερη όταν παίζεις με τον πρώτο. Θα τα δώσουμε όλα, αφού δεν αλλάζει η φιλοσοφία μας».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This