Επιλογή Σελίδας

Η πρώτη “κούπα” στο Βέλγιο κρίνεται το προσεχές Σάββατο 17 Μαρτίου στις 21:45 ανάμεσα στην Γκενκ και στη Σταντάρ Λιέγης που θα διεξαχθεί στο “Ρουά Μποντουάν” των Βρυξελλών. Θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 2 και στην περιγραφή θα είναι ο Αγγελος Στυλιάδης.

Οι δύο φιναλίστ θα αναμετρηθούν για το τρόπαιο που θα τους οδηγήσει απευθείας στους ομίλους του UEFA Europa League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

O τελικός θα έχει έντονο άρωμα Ελλάδας αφού στην Γκενκ αγωνίζεται ο Έλληνας διεθνής επιθετικός Νίκος Καρέλης ενώ στη Σταντάρ Λιέγης παίζει ο Έλληνας διεθνής αμυντικός Γιώργος Κουτρουμπής αλλά και οι γνώριμοι από το ελληνικό πρωτάθλημα ΚώσταςΛαϊφης, Μεχντί Καρσελά, Γκόικο Τσίμιροτκαι Πολ-Ζοσε Εμποκού.

Προπονητής στην ομάδα της Λιέγης είναι o Πορτογάλος Ρικάρντο Σα Πίντο, γνωστός από την θητεία του στο πάγκο του ΟΦΗ και του Ατρόμητου.

Η Σταντάρ Λιέγης έχει κατακτήσει επτά φορές το Κύπελλο στο Βέλγιο ενώ η Γκενκ όποτε συμμετέχει σε τελικό το κατακτά, καθώς έχει τέσσερις επικρατήσεις σε ισάριθμες παρουσίες.

Και Κύπελλο Αγγλίας με Μάντσεστερ Γ., Τσέλσι, Τότεναμ στη Nova

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, από την Τετάρτη 14 Μαρτίου έως και την Κυριακή 18 Μαρτίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τις αναμετρήσεις Σουόνσι – Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον, Γουίγκαν – Σαουθάμπτον και Λέστερ – Τσέλσι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Παράλληλα, θα παρακολουθήσουν τους αγώνες Παρί Σεν Ζερμέν – Ανζέ (31η αγωνιστική) και Μονακό – Λιλ, Μπορντό – Ρεν, Νις – Παρί Σεν Ζερμέν, Μετς – Ναντ και το ντέρμπι Μαρσέιγ – Λιόν για την 30η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος της Ligue 1.

Ακόμη, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα παιχνίδια Αϊντχόφεν – Φένλο, Σπάρτα Ρότερνταμ – Άγιαξ και Τσβόλε – Φέγενορντ για την 28η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος της Eredivisie, αλλά και τους αγώνες Φούλαμ – ΚΠΡ, Γουλβς – Μπέρτον, Μπόλτον – Άστον Βίλακαι Ντέρμπι – Κάρντιφ, για την 38η αγωνιστική της Championship Αγγλίας.

Τα προημιτελικά του FA Cup διεξάγονται το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο στις 14:15 το Σουόνσι – Τότεναμ από το Novasports 2 σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη και στις 21:45 το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον από το Novasports 1 σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Την Κυριακή στις 15:30 διεξάγεται το Γουίγκαν – Σαουθάμπτον από το Novasports 3 σε περιγραφή Άγγελου Στυλιάδη και στις 18:30 το Λέστερ – Τσέλσι από το Novasports 1 σε περιγραφή Μιχάλη Κατσαφάδου.

Nίκος Μποζιονέλος (nbozionelos@gmail.com)

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This