Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Το αποψινό ευρωπαϊκό μενού περιλαμβάνει τις οκτώ επαναληπτικές αναμετρήσεις της φάσης των 16 καλύτερων ομάδων στη φετινή διοργάνωση του Europa League. Πιο συγκεκριμένα, οι γαλλικές ομάδες έχουν αποκτήσει ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των δύο αντιπάλων τους, το οποίο απομένει απόψε το βράδυ να δούμε εάν θα υπερασπισθούν.
Οι σημερινές μας επιλογές θα κινηθούν βάσει του πλεονεκτήματος που αναφέραμε παραπάνω αλλά και του κινήτρου που έχουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση. 
Πάμε να δούμε τις αναμετρήσεις:

Athletic Bilbao – Olympique de Marseille

Το 3-1 του Velodrome δίνει ένα σαφές πλεονέκτημα πρόκρισης έναντι της σκληροτράχηλης και πάντα επικίνδυνης εκτός έδρας Bilbao. Το πολύ καλό ξεκίνημα των Μασσαλών έκρινε εν πολλοίς το παιχνίδι, σκοράροντας από πολύ νωρίς τα δύο πρώτα γκολ και βάζοντας τις βάσεις που χρειάζονται. Από την άλλη βέβαια, οι Βάσκοι δεν θα πέσουν αμαχητί και αναμένουμε αντίδραση, που ενδέχεται να ακουμπήσει και την πρόκριση.
Θεωρούμε ότι τον πρώτο λόγο για νίκη τον έχουν απόψε οι γηπεδούχοι. Θα βρουν γκολ, όπως πολύ πιθανά και οι Μασσαλοί, και η έδρα θα τους βοηθήσει πολύ. Επιλογή μας εδώ ο άσος -με επιστροφή πονταρίσματος στην περίπτωση ισοπαλίας.
.

Olympique Lyonnais – CSKA Moskva

Μπορεί οι Lyonnais να μην τα πηγαίνουν πολύ καλά τελευταία εντός συνόρων (παρ’ ότι προέρχονται από εντός έδρας νίκη επί την Caen), όμως στο Europa League είναι χάρμα ιδέσθαι. Απόδειξη αυτού η εκτός έδρας νίκη (με 1-0) σε μια έδρα όπως αυτή της Cska Moskva που λίγοι περνούν. Ωστόσο κράτησαν αυτό το πολύτιμο γκολ και σήμερα είναι το ακλόνητο φαβορί για να πάρουν μέρος στην κλήρωση για την επόμενη φάση.
Οι Lyonnais θα επιβάλλουν το ρυθμό τους, κάτι που θα είναι πιο εύκολο μπροστά στο κοινό τους. Δεν αναμένουμε πολλά γκολ, οι δύο ομάδες δεν θα πάρουν πολλά ρίσκα, εκεί που όμως θα σταθούμε είναι το πρώτο γκολ που θα το σημειώσουν οι γηπεδούχοι για να κάνουν πιο εύκολο το υπόλοιπο μέρος του παιχνιδιού.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Europa League (1/8 de Finale)
20:00 Athletic Bilbao – Olympique de Marseille 1 Draw No Bet (1.70) 1-2 FT
22:05 Olympique Lyonnais – Cska Moskva Olympique Lyonnais 1st Team To Score (1.53)

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This