Επιλογή Σελίδας

Σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία έκανε ο Πιερικός, ο οποίος επικράτησε με 1-0 επί του Αλμωπού Αριδαίας, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, χάρη σε κεφαλιά του Κανταρτζή στο 80′ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κατσιαμήτα.

Η τρίτη νίκη σε τρία παιχνίδια με το Λεωνίδα Μπίλη στον πάγκο της ομάδας έφερε τους Κατερινιώτες στο +6 από τη σωτηρία, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος (με τον Πιερικό να “χρωστάει” και το ρεπό του ανάμεσα στα δυο εντός έδρας παιχνίδια με Άρη Παλαιοχωρίου και Κιλκισιακό), και πλέον η ανανέωση της παρουσίας της ομάδας στη Γ’ Εθνική περνάει αποκλειστικά από τα…δικά της πόδια ενώ θεωρητικά οι Κατερινιώτες μπορούν να “σκαρφαλώσουν” ακόμη και στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ήταν ένα παιχνίδι με λιγοστές καλές στιγμές που φάνηκε ότι θα κρινόταν στο γκολ, με την ομάδα του Πιερικού να ψάχνει με υπομονή να εκμεταλλευτεί όποια ευκαιρία της παρουσιαζόταν, κάτι που έγινε δέκα λεπτά πριν το τέλος, με το 1-0 να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των δυο ομάδων.

Η νίκη του Πιερικού αφιερώθηκε στη μνήμη των οπαδών του, Γιώργου Γκιάτα και Γιώργου Βλάγκα που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα και μετά την ενός λεπτού σιγή, οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων άφησαν λίγα λουλούδια στη Θύρα 5, από όπου οι εκλιπόντες παρακολουθούσαν τον αγαπημένο του Πιερικό.

Το “φιλμ” του αγώνα
21′ Συρτό διαγώνιο σουτ του Κάρτζιου, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Παπατολίκας.
23′ Σουτ του Γκουντρουμπή, η μπάλα έφυγε άουτ.
27′ Σουτ του Γ. Ελευθεριάδη, η μπάλα πέρασε άουτ.
32′ Σουτ του Κυπαρίσση, μπλόκαρε ο Καραγιαννίδης.
34′ Σουτ του Κραγιόπουλου, η μπάλα πέρασε άουτ.
39′ Πλασέ του Μουσόνι, ο Παπατολίκας μπλόκαρε.
44′ Ο Λ. Ελευθεριάδης έκανε το σουτ, ο Παπατολίκας δεν ανησύχησε.
51′ Σουτ του Κατσιαμήτα, η μπάλα στα σώματα των αμυντικών του Αλμωπού, νέο σουτ του Κωστίκου, ίδια η κατάληξη.
52′ Κεφαλιά του Κυπαρίσση, μπλόκαρε ο Καραγιαννίδης.
63′ Ο Πινέιρο έκανε το σουτ, η μπάλα σταμάτησε στους αμυντικούς του Πιερικού.
71′ Σουτ του Μουσόνι, μπλόκαρε ο Παπατολίκας.
80′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κατσιαμήτα, ο Κανταρτζής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καραγιαννίδη, για να διαμορφωθεί το τελικό 1-0.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Πολυχρονίου με βοηθούς τους Πρεσπάρη και Σιδερίδη (Καστοριάς).
Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι Κυπαρίσσης και Παλιάτσιος του Πιερικού και οι Πινέιρο, Σαμαρόπουλος και Μουσόνι και Λ. Ελευθεριάδης του Αλμωπού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Λεωνίδας Μπίλης): Παπατολίκας, Κυπαρίσσης (88′ Κοκονόζι), Κραγιόπουλος (59′ Παλιάτσιος), Κανταρτζής, Χατζηδίμπας, Ηλιάδης, Λαζαρίδης, Κωστίκος (59′ Καρτσαμπάς), Γκουντρουμπής, Κτιστόπουλος (42′ Κατσιαμήτας), Σαμανίδης.
Αλμωπός Αριδαίας: Καραγιαννίδης, Κιουλτζόπουλος (53′ Μιχαηλίδης), Τριανταφυλλίδης, Σαμαρόπουλος, Μούλας, Γ. Ελευθεριάδης, Κάρτζιος (77′ Μεντής), Πολύζος (88′ Στογιαννίδης), Μουσόνι, Λ. Ελευθεριάδης (88′ Παπαδημητρίου), Πινέιρο.

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This