Επιλογή Σελίδας

Αρνείται να “πεθάνει” η ΑΕ Καρίτσας, η οποία κέρδισε με 2-1 τον ΑΟ Καρδίας, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και διατήρησε ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία, ευρισκόμενη στο -6 από τη σωτηρία, τρεις “στροφές” πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα ο Τσατσαρώνης με αυτογκόλ στο 8′, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κυρτέγου.

Οι γηπεδούχοι “απάντησαν” στο 25′ με σουτ του Μάνιου, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κουκουρώνα.

Στο 27′ ο Μπενίσκος νικήθηκε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Μάνιος στο 35′, Γίδαρος στο 43′, Ξανθόπολος στο 55′, Βερνάρδος στο 66′ και Κουκουρώνας στο 73′ είχαν καλές στιγμές για τους γηπεδούχους, όμως ο τερματοφύλακας της ΑΕ Καρίτσας, Γκεβρέκης στάθηκε στο ύψος του και διατήρησε το 1-1.

Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 84′ ο Κυρτέγος μετά από κάθετη πάσα του Κυπαρίσση.

Πλέον, η ΑΕ Καρίτσας στρέφει την προσοχή της στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας απέναντι στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, την προσεχή Τετάρτη στο Α’ ΔΑΚ, ενώ στον τελικο Κυπέλλου της ΕΠΣΜ θα αγωνιστεί και ο ΑΟ Καρδίας, απέναντι στον ΠΑΟ Κουφαλίων, επίσης την Τετάρτη, στην Τούμπα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΟ Καρδίας: Στ. Βασιλειάδης, Τοπαλίδης, Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης, Πολυζάς, Τσατσαρώνης, Ξανθόπουλος, Γίδαρος (84′ Βελισσάρης), Βερνάρδος (75′ Τσελεπής), Μάνιος, Γκέκας (60′ Νικολόπουλος).
ΑΕ Καρίτσας: Γκεβρέκης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος (75΄ Μαυρίδης), Κωτσιόπουλος, Τασίδης, Τροΐρης, Τσιώμης, Σεχολάρι (14′ λ.τ. Κωστόπουλος), Μπενίσκος, Κυρτέγος (90’+2′ Λιάγκας), Κυπαρίσσης (85′ Νταντίνης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This