Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Αναγέννηση Σβορώνου και Πιερικός Ρυακίων, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, σε ένα παιχνίδι με πολλές καλές στιγμές και από τις δυο ομάδες, από όπου έλειψε μόνο το γκολ. Με το βαθμό αυτό ο Πιερικός παρέμεινε σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη ενώ οι Σβορωνιώτες έχασαν έδαφος στη “μάχη” της παραμονής.

Στο 44′ ο Παπαζήσης έκανε το σουτ, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Ναζαρίδης βρήκε τη μπάλα όσο χρειαζόταν για να χτυπήσει στο κάθετο δοκάρι και να απομακρυνθεί ενώ στο 68′ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σαρρή, ο Παπαζήσης με κεφαλιά “σημάδεψε” το οριζόντιο δοκάρι της ομάδας των Ρυακίων.

Η Αναγέννηση από το 65′ αγωνίστηκε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ελέζι με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάτι που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Πιερικός αλλά το πλασέ του Κόλτση στο 70′ μετά από σέντρα του Λιόλιου έφυγε άουτ, ο Καραμπουλάκης στο 75′ αστόχησε από κοντά έπειτα από φάουλ του Ουσταμπασίδη και στο 90’+3′ ο Κόλτσης από καλή θέση πλάσαρε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Ατματζίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Σβορώνου: Αδάμος, Ν. Στεφανίδης, Πέπλας (80΄ Καλουσίδης), Τριανταφύλλου, Παπαζήσης, Καταχιώτης (60΄ Στεφανίδης), Σιγανός, Μπουρονίκος, Πόδας, Σαρρής (85΄ Λάιος), Νέτσικας (30΄ Ελέζι).
Πιερικός Ρυακίων: Ναζαρίδης, Λιόλιος, Λαζαρίδης, Κακάνης, Ουσταμπασίδης, Π. Παρμακτσίδης, Καραμπουλάκης, Μπαμπατζιάννης, Κόλτσης, Σιαπάνης, Μάνης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This