Επιλογή Σελίδας

Αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία έκανε η Πρόοδος Παλαιού Κεραμιδίου που κέρδισε στο Μυλαύλακο τον Ατρόμητο Κατερίνης με 1-0, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, αφήνοντας τους γηπεδούχους χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, χωρίς ωστόσο να κατορθώσουν να την εκμεταλλευτούν, ενώ στο β’ μέρος το σκηνικό άλλαξε με τις δυο ομάδες να ψάχνουν το γκολ, με την εικόνα του αγώνα να δείχνει πως όποιος σκόραρε θα κατακτούσε και το “τρίποντο”.

Το τέρμα που έκρινε τη συνάντηση υπέρ της Προόδου πέτυχε ο Θ.Ι. Τσιάμης σε αντεπίθεση στο 85′ με πλασέ, μετά από σέντρα του Τσιούχα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντουράκογλου με βοηθούς τον Θεοδώρου και τη Φωτιάδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης: Χειμωνάς, Ματσαρίδης, Τάκος, Παπείρας, Μπλιώνας, Ναβροζίδης, Τσιρακίδης, Καραγκούνης (60΄ Λάιος), Λάζος, Χουσερίδης, Αλμπέρης.
Πρόοδος Παλαιού Κεραμιδίου: Τσαουσίδης, Τζημάκας, Θ.Ι. Τσιάμης, Ασλανίδης, Α. Ζαματζάς, Θ.Χ. Τσιάμης, Δημητρίου, Κακάνης (75΄ Π. Ζαματζάς), Η. Μπατζώνης (60΄ Τσούχας), Θ. Παπαζιός, Λ. Μπατζώνης (60΄ Β. Παπαζιός).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This