Επιλογή Σελίδας

Ένα ακόμη μεγάλο και αποφασιστικό βήμα στην προσπάθεια που καταβάλει για να διασφαλίσει την παραμονή του στην Β’ κατηγορία έκανε ο Ταύρος Ελάφου ο οποίος επικράτησε με 0-2 απέναντι στην Δόξα Μοσχοχωρίου στο γήπεδο της Ανδρομάχης αυξάνοντας την διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη στους 11 βαθμούς. Οι παίκτες του Χρήστου Βελώνη με δύο γκολ στην ”αυγή” του 2ου ημιχρόνου (στο 46′ και στο 48′) πήραν σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη το οποίο το διατήρησαν μέχρι και το φινάλε φτάνοντας στο ”χρυσαφένιο” τρίποντο.

Από την άλλη, η γηπεδούχος Δόξα έμεινε μακριά από το καλό της πρόσωπο αφού σε όλο το 90λεπτο δεν δημιούργησε σημαντικές φάσεις αλλά ούτε και έβγαλε αντίδραση μετά τα γκολ που δέχθηκε.
Στο 15′ ο Παπαγιαννόπουλος εκτέλεσε απευθείας το κόρνερ με τη μπάλα να παίρνει τροχιά προς την εστία και να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Καρανάτσιου.
Με την σέντρα ουσιαστικά του 2ου μέρους (46′), οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ στη συνάντηση με τον Κοσμίδη να πατάει περιοχή από την αριστερή πτέρυγα και με δυνατό σουτ να σημαδέυει την γωνία του Σαλδή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
Δύο λεπτά αργότερα και πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Ταύρος θα φτάσει στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος! Ο Καραγκιοζίδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Παπαδόπουλος που βρίσκονταν στο δεύτερο δοκάρι με αψεγάδιαστο άλμα και δυνατή κεφαλιά θα νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 0-2.
Στο 52′ ο Μπάιμπος προσπάθησε να μειώσει για την ομάδα του αλλά το σουτ του κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
Στο 65′ ο Καραγκιοζίδης τροφοδότησε με φανταστική μπαλιά τον Σουρλόπουλο ο οποίος βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, πλάσαρε γλυκά με το δεξί με τη μπάλα όμως να μην του κάνει το χατίρι και να σταματά στο δεξί δοκάρι της εστίας του Σαλδή.
Στο 73′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έπιασε θεαματικό δεξί γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 85′ και πάλι ο Σουρλόπουλος ήταν ο δράστης άλλης μίας επιθετικής απόπειρας των φιλοξενουμένων, αφού σούταρε δυνατά με το αριστερό όμως ο Σαλδής αυτή τη φορά είχε απάντηση και απέτρεψε το 0-3.
Διαιτητική τριπλέτα : Παραδεισόπουλος, Ατματζίδης, Βασιλειάδης.
Οι συνθέσεις των ομάδων :
Δόξα Μοσχοχωρίου (Βασίλης Βανάσας):  Σαλδής, Κουμαντζιάς, Κ.Γκουτζιάνας, Βανάσας, Βασιούρης, Σιαμάγκας, Μπάιμπος, Παπαγιαννόπουλος, Γ.Γκουτζιάνας, Χωλίδης (82′ Ε.Κατσαντώνης), Α.Κατσαντώνης.
Ταύρος Ελάφου (Χρήστος Βελώνης): Καρανάτσιος, Πασχόπουλος, Λιανός-Τσιώμος, Χ.Μποστανίτης (67′ Μπανάβας),(90′ Μέια), Παπαγιαννόπουλος, Γ.Μποστανίτης, Κοσμίδης, Παπαδόπουλος, Σουρλόπουλος, Καραγκιοζίδης (82′ Μακράτης), Γεωργαντάς (46′ Χαραλαμπίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This