Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Αναγέννησης Κολινδρού με τον Ατρόμητο Κατερίνης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, με τα “τσακάλια” να έχουν τις πρώτες τους απώλειες εντός έδρας, στη φετινή σεζόν και είδαν τη διαφορά τους από το δεύτερο Εθνικό Κατερίνης να μειώνεται σε 11 βαθμούς. Από την πλευρά του ο Ατρόμητος πήρε έναν πολύτιμο βαθμό όσον αφορά στη μάχη της σωτηρίας αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται 14ος στη βαθμολογία, με 27 βαθμούς.

Η εικόνα της Αναγέννησης ήταν μέτρια στο α’ μέρος με μόλις μια καλή στιγμή στο 2′ σε φάση διαρκείας με Παναγιωτόδη. Μπατσαρά και Μαντζουράκη ενώ στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι, βοηθούμενοι από τις αλλαγές, “ανέβασαν στροφές” και πίεσαν τους Κατερινιώτες χωρίς όμως να αλλάξει το 0-0 αφού χάθηκαν ευκαιρίες από τους Μπαντέ στο 48′, Τραούδα στο 68′, Μπατσαρά στο 70′ και στο 90′ και Μποταΐτη στο 84′. Από την πλευρά του ο Ατρόμητος θα μπορούσε να “αποδράσει” με το “τρίποντο” αλλά το οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Τάκου στο 11′ και ο Μοσχίδης σε προσπάθειες των Καρασαββίδη στο 57′ και Τσιρακίδη στο 62′, του στέρησαν αυτή την ευκαιρία.

Το “φιλμ” του αγώνα
2′ Ο Παναγιωτίδης έκανε το σουτ, ο Χειμώνας απέκρουσε, ενώ στη συνέχεια Μπατσαράς και Μαντζουράκης είδαν τα σουτ τους να σταματούν σε σώματα αμυντικών.
11′ Ο Τάκος σούταρε όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Αναγέννησης.
48′ Ο Μπαντές σε κενή εστία πλάσαρε άουτ.
57′ Πλασέ του Καρασαββίδη, έδιωξε ο Μοσχίδης.
62′ Εκτέλεση φάουλ του Τσιρακίδη, απομάκρυνε ο Μοσχίδης.
68′ Εκτέλεση φάουλ του Γκουδάρα, κοντινή κεφαλιά του Τραούδα, απέκρουσε ο Χειμώνας.
70′ Τετ α τετ του Μπατσαρά με τον Χειμώνα, η μπάλα έφυγε άουτ.
84′ Σουτ του Μποταΐτη, η μπάλα πέρασε άουτ.
90′ Ο Χειμώνας έδιωξε με τα πόδια τη μπάλα σε προσπάθεια του Μπατσαρά που έμπαινε απειλητικά στα αντίπαλα καρέ.

Διαιτητής ήταν ο Βρέσκας με βοηθούς τον Σαλτσίδη και τη Δ. Τσικλητάρη, με τους γηπεδούχους να έχουν παράπονα από τις υποδείξεις του διαιτητή και της δεύτερης βοηθού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Μοσχίδης, Μαυρίδης (55′ Τραούδας), Γιαουτζής (53′ Γκουδάρας), Χρυσάφης, Μυσιούδης. Μπουρανής, Παναγιωτίδης, Ορφανίδης (55′ Μποταΐτης), Μαντζουράκης, Μπατσαράς, Μπαντές.
Ατρόμητος Κατερίνης (Χάρης Ιωαννίδης): Χειμώνας, Μαντζαρίδης, Τάκος (80′ Καραγκούνης), Μπλιώνας, Τσιρακίδης, Δημητριάδης (63′ Ιακωβίδης), Λάμος (85′ Χουσερίδης), Ναβροζίδης, Σαλτσίδης, Καρασαββίδης, Γεωργακόπουλος.

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This