Επιλογή Σελίδας

Δεν κατόρθωσε να φτάσει στη νίκη ο Εθνικός Νέας Τραπεζούντας απέναντι στην Αναγέννηση Σβορώνου, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Έτσι, η διαφορά της ομάδας της Τραπεζούντας από τον δεύτερο Εθνικό Κατερίνης αυξήθηκε σε 7 βαθμούς, με τους γηπεδούχους ωστόσο να βρίσκονται στο +8 από τον τέταρτο Νέο Παμβριακό. Όσο για τους Σβορωνιώτες, πήραν έναν πολύτιμο βαθμό στον αγώνα που δίνουν για τη σωτηρία, όμως υποχώρησαν στη 13η θέση του πίνακα με 28 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Εθνικός είχε την πρωτοβουλία καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, χάνοντας στο α’ μέρος ευκαιρίες με τους Λυκίδη και Παπαδόπουλο ενώ στο β’ μέρος το ματς ήταν…μονότερμα όμως οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Δούλια να αναδεικνύεται σε πολυτιμότερο παίκτη της συνάντησης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς την Κορινιώτη και τον Κουτσικανίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέας Τραπεζούντας: Ευθυμιάδης, Χαρινός (78′ Σπυριδωνίδης), Λαδένης, Αντωνιάδης, Μούκας, Χνούδας, Παπαδόπουλος (89′ Συβρής), Γκανάς (57′ Χατζηαργυρίου), Λυκίδης (65′ Τουλίκας), Εφραιμίδης, Τσικαδέρης.
Αναγέννηση Σβορώνου: Δούλιας, Ν. Στεφανίδης, Πέλπας, Τριανταφύλλου (89′ Κατσιούλης), Παπαζήσης, Σιγανός, Μπουρονίκος, Πόδας, Σαρρής (90′ Αδάμος), Νέτσικας (79′ Χρύσου), Στεφανίδης (46′ Καλουτσίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This