Επιλογή Σελίδας

Εντυπωσιακή ήταν η Πρόοδος Παλαιού Κεραμιδίου στον αγώνα με τον Νέο Παμβριακό, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας καθώς επιβλήθηκε με 5-1 και έπιασε στην 5η θέση με 39 βαθμούς τη Δόξα 10 Μοσχοχωρίου, δυο βαθμούς πιο πίσω από την ομάδα της Βρύας που είναι 4η στον πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ανούσια υπεροχή στα πρώτα 45 λεπτά με τους γηπεδούχους να έχουν την ουσία και να φτάνουν στα αποδυτήρια με σκορ 2-0.

Το 1-0 έγινε στο 23′ με κεφαλιά του Λ. Μπατζώνη ενώ στο 40′ ο ίδιος παίκτης με τον ίδιο τρόπο έκανε το 2-0.

Το παιχνίδι “καθάρισε” στο πρώτο πεντάλεπτο του β’ μέρους με δυο γκολο του Θ. Παπαζιού, πρώτα στο 46′ με “φωτοβολίδα” και έπειτα στο 50′ με κεφαλιά.

Στο 67′ ο Τσιούχας με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 85′ με τον Λιλέ να διαμορφώνει το τελικό 5-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Φτάρα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πρόοδος Παλαιού Κεραμιδίου: Τσαουσίδης, Α. Ζαμαντζάς, Θεοδ. Τσιάμης, Τζημίκας (28′ λ.τ. Αμπατζίδης), Ασλανίδης, Κακάνης, Η. Μπατζώνης (54′ Τσιούχας), Θωμ. Τσιάμης, Θ. Παπαζιός (60′ Π. Ζαμαντζάς), Λ. Μπατζώνης (67′ Β. Παπαζιός), Δημητρίου.
Νέος Παμβριακός: Α. Αποστολόπουλος, Ν. Νατσιός, Βαρμάζης, Β. Τάκος (69′ Β. Αποστολόπουλος), Βαϊνάς (46′ Σ. Τάκος), Καραμέλιος, Δ. Τάκος, Στραβογιάννης (71′ Λιλές), Χρυσόπουλος, Δαλάκας, Πανάγος (46′ Α. Τάκος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This