Επιλογή Σελίδας

Χωρίς τον τιμωρημένο Γιαζιτζόγλου και τον Πολύζο που θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση καταστρώνει τα πλάνα του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου ο προπονητής του Αιγινιακού, Κώστας Νικολαΐδης.

Οι Αιγινιώτες προέρχονται από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη γεγονός που τους έχει φέρει μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, και θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους φορμαρισμένους “Πόντιους”.

Ο Νικολαΐδης συμπεριέλαβε στην αποστολή και τους 22 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων θα προκύψει η δεκαοκτάδα λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Η 22άδα του Αιγινιακού: Τόλιος, Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Ταουσάνης, Βλάχος, Λιόλιος, Ανδρικόπουλος, Πετρούσης, Αντωνιάδης, Πέριτς, Γκατσολάρι, Ζούρκος, Παπαδόπουλος, Φουρτζίου, Τσολακίδης, Προσκυνητόπουλος, Σοφιάνης, Κούστα, Χότζιτς, Κρύπας, Μπιλάλι, Στόικος.

Απόλλων Πόντου-τελευταία νέα (mikriliga): Στο γήπεδό του προπονήθηκε σήμερα ο Απόλλων ενόψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης (15:00) με φιλοξενούμενο τον Αιγινιακό.

Αμέσως μετά η αποστολή κατέλυσε σε ξενοδοχείο.

Αναλυτικά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν σε αυτήν:

Λόπεθ, Καλογεράκης, Σαμαράς, Καλί, Καπίας, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Καλαϊτζίδης, Τσεμπερίδης, Βεργώνης, Λιόνης, Συμελίδης, Βλαχομήτρος, Μπρίτο, Χασομέρης, Κυβελίδης, Ηλιάδης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This