Επιλογή Σελίδας

Με την Τριγωντζή να σκοράρει με ”buzzer beater” ( στο 90+2′ ) και να προκαλεί … σεισμό στις εξέδρες του σταδίου του Μυλαυλάκου , οι Νεφέλες κέρδισαν τον πρώτο από τους δύο τελικούς για τους αγώνες μπαράζ αφού επικράτησαν με 1-0 απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας με το όνειρο της ανόδου στην Α’ Εθνική να βρίσκεται πλέον μόλις ένα βήμα μακριά!

Η ομάδα του Βαγγέλη Μύθημη στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού ήταν αγνώριστη και σκιά του καλού της εαυτού, στην επανάληψη όμως ανέβασε ταχύτητα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και εν τέλει έλυσε τον ”γόρδιο δεσμό” δευτερόλεπτα πριν η αναμέτρηση οδηγηθεί στον έξτρα χρόνο της παράτασης!
Στο 36′ η Τριγωντζή έκανε το σουτ με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.
Στο 38′ το μακρινό σουτ της Καπέτα πέρασε εκτός εστίας.
Στο 48′ η Καραγιαννίδου πέταξε στα σκουπίδια μία ανεπανάληπτη ευκαιρία για να βάλει την ομάδα της σε θέση οδηγού, όταν ύστερα από ατομική ενέργεια και πείσμα κατάφερε να κερδίσει τις κόντρες και να βγει μόνη της απέναντι στην Κανελλάκη, όμως το τελείωμα της φάσης με το δεξί ήταν απογοητευτικό.
Στο 70′ η ομάδα της Ημαθίας χτύπησε … το καμπανάκι στους γηπεδούχους όταν η Κιουταχιάλη επιχείρησε φιλόδοξη προσπάθεια από τα 35 περίπου μέτρα, με την έμπνευσή της όμως να μην αιφνιδιάζει την Αργυροπούλου η οποία είδε τη μπάλα να καταλήγει εκτός εστίας.
Στο 80′ η Σκαμπαρδώνη εκτέλεσε απευθείας το φάουλ με την Κανελλάκη να έχει σωστή αντίδραση και να απομακρύνει με τις γροθιές.
Στο 82′ η Καραγιαννίδου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά το ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε δε βρήκε εστία.
Στο 85′ η Σκαμπαρδώνη και πάλι προσπάθησε να απειλήσει με εκτέλεση φάουλ με τη μπάλα αυτή τη φορά να μην της κάνει το χατίρι για λίγο , αφού πέρασε ελάχιστα πάνω από τα γκολπόστ.
Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού (στο 90+2′) οι προσπάθειες των Νεφελών θα καρποφορήσουν τελικά και θα έρθει η ”λύτρωση” σε νεκρό χρόνο!
Η Τριγωντζή δέχθηκε τη μπάλα στα πόδια της ύστερα από κόντρα μέσα στην μεγάλη περιοχή, προχώρησε λίγα βήματα με αυτή ώστε να βρεθεί σε θέση βολής και πλάσαρε με το δεξί στην γωνία της Κανελλάκη στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και τους ανθρώπους της Κατερινιώτικης ομάδας στον… έβδομο ουρανό!
Διαιτητική τριπλέτα : Πάλιουρας, Χατζηβασιλείου, Παπαδοπούλου. (ΕΠΣ Μακεδονίας)
Οι συνθέσεις των ομάδων : 
ΑΠΣ Νεφέλες  : Αργυροπούλου, Ελ.Μιχαηλίδου, Ασσιχίδου, Π.Μιχαηλίδου, Σκαμπαρδώνη, Ν.Μιχαηλίδου, Καλογεροπούλου, Καπέτα (90′ Κοκκινίδου),Τριγωντζή, Καραγιαννίδου (83′ Παπάζογλου), Κόλτση (46′ Ναβροζίδου).
Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Κανελλάκη, Τσεχελίδου, Στρίμπα, Κιουταχιάλη, Φείμ, Καλαιτζόγλου, Τσιόχαρη (59′ Ζαφειριάδου), Δρενοβιάδου, Παπαδοπούλου, Μουρατίδου, Μπαξεβάνου (69′ Δεληγιαννίδου).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This