Επιλογή Σελίδας


Παρότι έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει η ΑΕ Καρίτσας απέναντι στο Μακεδονικό, “λύγισε” από ένα γκολ του Γαρύφαλου στο 78′ και “αποχαιρέτησε” και μαθηματικά τη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα της Πιερίας θα μπορούσε να προηγηθεί σε προσπάθειες των Μπενίσκου, Σεχολάρι και Κυπαρίσση όμως στο φινάλε, μένοντας από δυνάμεις και ρισκάροντας για το γκολ, άφησε χώρους που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι με τον Γαρύφαλλο να “εκτελεί” στο 78′ το πιερικό συγκρότημα, παίρνοντας το ριμπάουντ από απόκρουση του Γκεβρέκη σε σουτ του Πεχλιβάνη.

Στο 85′ ο Στασινόπουλος είχε δοκάρι για τον Μακεδονικό ενώ για τους “πράσινους” έχασαν ευκαιρίες οι Καπτίεφ στο 60′ και στο 80′ και ο Στασινόπουλος στο 75′, με το τελικό 1-0 να φέρνει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην 3η θέση του πίνακα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσαλουχίδης και βοηθοί του οι Κωτούλας, Ζιγκερίδης (Κιλκίς).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Μακεδονικός (Γιώργος Αβραμίδης): Μαυρομιχάλης, Χατζηκωνσταντίνου, Βόσδου, Αντωνιάδης, Παπατζίκος, Ζαφειρίδης, Λύρας (84′ Ρίτσκος), Γαρύφαλλος (86′ Τσιαμπάζης), Ποκόνγκ (72′ Στασινόπουλος), Διαμαντίδης (70′ Πεχλιβάνης), Καπτίεφ.
ΑΕ Καρίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Γκεβρέκης, Δαλαμήτρας, Τσιώμης (85′ Μητράκας), Κωτσιόπουλος, Τασίδης, Τροΐρης, Σεχολάρι, Νταντίνης (78′ Κωστόπουλος), Μπενίσκος (59′ Μαυρίδης), Κυρτέγος, Κυπαρίσσης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This