Επιλογή Σελίδας

Του Αργύρη Τσιγγενόπουλου

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που ήθελε πολύ ο ΦΑΣ Νάουσα και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής, βρέθηκε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς έναντι 33 Κιλκισιακού και ΑΠΕ Λαγκαδά.

Από την άλλη πλευρά, ο Εδεσσαϊκός κρατά τον βαθμό από το σημερινό παιχνίδι, το οποίο τον διατηρεί στην 6η θέση ενώ παράλληλα (δύο αγωνιστικές πριν το τέλος) βρίσκεται στο +5 από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Το 0-0 του σημερινού αγώνα θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί «στείρο» καθώς αμφότερες οι ομάδες είχαν πολύ καλές στιγμές στο παιχνίδι.

Ο ΦΑΣ Νάουσα ήταν αυτός που είχε την πρώτη ευκαιρία στο ματς όταν το Τούφας εκτέλεσε εξαιρετικά το φάουλ στο 6ο λεπτό και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Βόλτση.

Έξι λεπτά αργότερα, οι «πράσινοι» κέρδισαν πέναλτι με τον Ημαθιώτη επιθετικό, Στέφανο Ντόγο το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Σκαθαρούδης αλλά ο Γρηγοριάδης είπε «όχι» στον ποδοσφαιριστή του Εδεσσαϊκού.

Στο 23′ και στο 30′ οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με τους Ντινόπουλο και Μουρατίδη, ενώ η ομάδα της Πέλλας έφτασε κοντά στο γκολ στο 40′ με τον Καρακούτη.

Στο δεύτερο μέρος, το ματς είχε έναν πιο στατικό ρυθμό, χωρίς πολλές συγκινήσεις στις δύο εστίες αν και ο ΦΑΣ θα μπορούσε να ζητήσει κάτι περισσότερο στις περιπτώσεις με τους Τζημογιάννη και Μαντώ.

Επόμενο παιχνίδι για τον ΦΑΣ Νάουσα, το Σάββατο 24/3 με αντίπαλο την ΑΕ Καρίτσας στη γειτονική Πιερία ενώ ο Εδεσσαϊκός θα φιλοξενήσει στην έδρα του τον ουραγό Καμπανιακό.

ΦΑΣ Νάουσα: Γρηγοριάδης, Περηφανόπουλος, Τζημογιάννης, Μουρατίδης (54′ λ.τ. Μαντώς), Ζούρκος (67′ Χατζόπουλος), Παντζαρτζίδης (80′ Νίκου), Μουρίκι, Τούφας, Καψάλης, Γιαννόπουλος, Ντινόπουλος (67′ Λαμπριανίδης)

Εδεσσαϊκός: Βόλτσης, Ουζούνης (82′ Αβραμίδης), Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβητίδης, Παπαγεωργίου, Ταουσιάνης, Ντόγος, Καρακούτης (88′ Πούπης), Σκαθαρούδης (78′ Σφέτκος), Καράμπελας.

Πηγή: Sports Up

Pin It on Pinterest

Shares
Share This