Επιλογή Σελίδας

Του Αχίλλειου Έξαρχου

Χαμόγελα από τη μία πλευρά, απογοήτευση από την άλλη… Ηταν παιχνίδι σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας για τον Αγροτικό Αστέρα και τον ΑΟ Καρδίας στο γήπεδο του Ευόσμου, που έληξε εντέλει με νικητές τους γηπεδούχους (2-1).

Γκολ, αποβολές και μεγάλη ένταση συνέθεσαν το σκηνικό στο «Δημήτρης Κοντικάκης». Οι γηπεδούχοι ελπίζουν για τη σωτηρία μετά τη νίκη τους, ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται πλέον σε δύσκολη θέση.

Οσο για το ματς; Η ομάδα του Στογιάννη προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο, χάρη στα γκολ των Μαντζίρη και Κουτούση (25’ και 42’ αντίστοιχα). Στην επίτευξη του πρώτου γκολ σημαντική ήταν η προσπάθεια του Ζώτου, που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έκανε την ασίστ για τον σκόρερ Μαντζίρη. Το δεύτερο τέρμα προήλθε από την έμπνευση του Χρήστου.

Στο 45’ οι «πράσινοι» από τον Εύοσμο διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή, πάλι του δραστήριου Μαντζίρη, ωστόσο ο ρέφερι έδωσε συνέχεια στην αναμέτρηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βερνάρδος έβαλε την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι (55’), ωστόσο ως το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά τον τελικό νικητή. Χαμένες ευκαιρίες υπήρξαν βεβαίως από τους Μαντζίρη (60’), Καπρέτσο (65’), Ντουνιά (75’) και Λάμπρου (85’). Ο ΑΟ Καρδίας ολοκλήρωσε, πάντως, την αναμέτρηση με εννιά παίκτες, αφού στο τελευταίο δεκάλεπτο αποβλήθηκαν οι Τσατσαρώνης (84’) και Γίδαρος (90’).

Αγροτικός Αστέρας (Στογιάννης): Κάμπας, Ζώτος, Ζουλούμης, Μήτογλου, Κεχαγιάς, Ντουνιάς, Ιωαννίδης, Χρήστου (70’ Χατζόγλου), Μαντζίρης (85’ Πιστόπουλος), Αθανασιάδης (35’ λ.τ. Κουτούσης), Καπρέτσος (65’ Λάμπρου).

ΑΟ Καρδίας (Αλεξίου): Βασιλειάδης Στ., Τοπαλίδης (74’ Καρυδόπουλος), Κουκουρώνας (65’ Τοπάλη), Μπιμπισίδης, Γίδαρος, Τσατσαρώνης, Ξανθόπουλος, Βελισσάρης (60’ Χότζα), Μάνιος, Γκέκας (46’ Βερνάρδος), Νικολόπουλος.

Πηγή: Metro Sport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This