Επιλογή Σελίδας

Τίποτε δεν άλλαξε στη βαθμολογική θέση του έκτου Ερμή Εξοχής και της τέταρτης ΑΕ Περίστασης, μετά το μεταξύ τους 1-1, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, με τις δυο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό, όπως έγινε και με την τρίτη Ακαδημία Πλαταμώνα αλλα και με τον πέμπτο ΓΑΣ Σβορώνου.

Έγινε ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι που δεν ξέφυγε όμως από το αθλητικό πλαίσιο και το ισόπαλο αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.

“Όλα τα λεφτά” ήταν το τελευταίο δεκάλεπτο με τους φιλοξενούμενους να “αγγίζουν” τη νίκη αφού από το 82′ ο Χαρτοματζίδης είχε βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του Σωτήρη Ζιώγα, εκμεταλλευόμενος κάθετη πάσα του Κουσουρή και στέλνοντας τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Δεληγιαννίδη για να γίνει το 0-1.
Ο Ερμής ισοφάρισε στο 90′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαρηγιαννίδη.

Οι δυο ομάδες από το 70′ αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολών των Ελισιάδη και Ταβουκτσή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκαραγκάνης με βοηθούς τους Γιαμούζη και Κουτσικανίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ερμής Εξοχής: Δεληγιαννίδης, Ατανάσοφ, Σόβα, Βασιλείου (88′ Σαρηγιαννίδης), Αλεξιάδης, Παναγιωτίδης, Μιχαηλίδης, Εγγλέζος, Σταύρε, Α. Κατσούλης, Γεωργαντάς (58′ Ελισιάδης).
ΑΕ Περίστασης: Μπικιαρόπουλος, Τσιτλακίδης, Παπαγιαννόπουλος, Π. Γεροντίδης, Παπαδόπουλος, Αγγελάτος (90′ Κλιάνης), Ναρίνογλου (66′ Σοφιανίδης), Χαρτοματζίδης, Καταχιώτης, Ταβουκτσής, Κουσουρής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This