Επιλογή Σελίδας

“Άγγιξε” το “τρίποντο” που θα του έδινε βαθιά βαθμολογική “ανάσα” ο Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη, αλλά η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 στο 90′ πηρε το βαθμό της ισοπαλίας, με το τελικό 1-1 να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των δυο ομάδων, στον αγώνα που έγινε στο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος”, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Έτσι, οι Πόντιοι παρέμειναν στην 8η θέση με 32 βαθμούς ενώ ο Πιερικός Αστήρ υποχώρησε στη 13η θέση με 20 βαθμούς.

Το 0-1 έγινε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κ. Καραμανώλα στο 39′.

Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στο 90’+2′ ο Χατζηθεοδωρίδης από το σημείο του πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Κότσι.

Οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν από το 82′ με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Γεωργιάδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 90′ καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Εφραιμίδης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κ. Λαφατζής με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Φτάρα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012: Μπαμπαΐτης, Μακρίδης (64′ Μοσχολούρης), Καράτζιας, Γεωργιάδης, Παππάς, Μήτρας, Χατζηθεοδωρίδης, Τσενικλής (74′ Παπαθανασίου), Ιωσηφίδης, Κότσι, Δεληγιάννης.
Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη: Οκουτσόγλου, Εφραιμίδης, Λαράκου, Τζιάμας, Τσαγκαράκης (49′ Λαζίδης), Μυρωτής (83′ Υφαντίδης), Ε. Καραμανώλας, Χρυσόπουλος, Κόλτσης, Χαριεσβίλι (63′ Δημόπουλος), Κ. Καραμανώλας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This