Επιλογή Σελίδας

Συνεχίζει το νικηφόρο του σερί ο Κιλκισιακός, που βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής από την 8η θέση.

Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάρη πέρασε από την Ημαθία με το ευρύ 3-0 κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και στα τελευταία παιχνίδια με Αλμωπό Αριδαίας (εντός) και Πιερικό (εκτός) θα παλέψει για την παραμονή.

Από την άλλη πλευρά, οι Κυπελλούχοι Ημαθίας αποχαιρετούν και μαθηματικά την κατηγορία. Μετά από μια χρονιά με γλυκόπικρη γεύση και έπειτα από ένα δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν που δεν είχε την ανάλογη συνέχεια, επιστρέφουν στο τοπικό πρωτάθλημα έχοντας συγκεντρώσει σημαντικές εμπειρίες.

Οι «βυσσινί» έδειξαν από την αρχή πως ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν ισχυρό προβάδισμα σημειώνοντας δύο τέρματα πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο.

Στο 7′ ο Ιάσονας Παπαδημητρίου έστειλε με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα του Γιαβάση και ένα λεπτό αργότερα ο Τσουλχάη, στην προσπάθεια να απομακρύνει, σημείωσε αυτογκόλ και έδωσε σημαντικό προβάδισμα στους αντιπάλους.

Οι γηπεδούχοι, με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους, προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι αλλά ο Κιλκισιακός ήταν εκείνος που κατάφερε να σημειώσει και τρίτο γκολ και συγκεκριμένα στο 63′ με «δράστη» και πάλι τον Ιάσονα Παπαδημητρίου.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Γιαβάσης, Συμπεθέρης (46′ Πατσιαβούρας), Βλάχος, Τερζής, Τσουλχάη, Κιρκιλιανίδης, Κουκουράκης (52′ Ράμμος), Ποτουρίδης (46′ Ζαχαριουδάκης), Φετεινίδης (64′ Κίτσας Γ.), Καπετάνος, Παρσόπουλος

Κιλκισιακός : Κολιοφούκας, Ιορδανίδης, Καραμπάς (46′ Παπαχρυσάνθου), Παλάσκας (68′ Ραφαελίδης), Ματεντζίδης, Καρασίμος, Δρόσος, Λογγινίδης, Παπαδημητρίου (63′ Τοπαλίδης) Μοσχάκης, Καθάριος (46′ Ρετσινάς).

πηγή: sportsup

Pin It on Pinterest

Shares
Share This