Επιλογή Σελίδας

Ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι κατάφερε να φέρουν στα μέτρα τους οι Πιερίδες Μούσες και να πάρουν μια ακόμη νίκη, την 6η σ’ αυτό το πρωτάθλημα παραμένοντας σταθερά στην 1η θέση του 2ου ομίλου του Πρωταθλήματος Γυναικείου Ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

pm01

Στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο την Κυριακή 18 Μαρτίου οι Πιερίδες Μούσες αντιμετώπισαν την ομάδα των Νέων Τρικάλων που ήλθαν, στην Κατερίνη, χωρίς άγχος και αποφασισμένες να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

pm02

Το παιχνίδι ήταν δυνατό με πολλές φάσεις και ευκαιρίες για γκολ. Οι Μούσες σημάδεψαν τα δοκάρια αλλά οι Νέες Τρικάλων κατάφεραν να προηγηθούν στο τέλος του Α’ ημιχρόνου με 0-1. Η αναμέτρηση στο Β’ ημίχρονο κατέληξε να είναι αμφίρροπη αφού αν και οι Μούσες ισοφάρισαν στο πρώτο 20’ (1-1 με την Γεωργία Μετενίδου) δεν φαινόταν να καταφέρνουν να φτάσουν στο νικητήριο γκολ. Οι ευκαιρίες μοιράστηκαν στις δύο ομάδες χωρίς να φαίνεται να κυριαρχεί κάποια στον αγωνιστικό χώρο.

pm03

Η αναμέτρηση έφτασε στα τελευταία λεπτά όταν πάλι η Γεωργία Μετενίδου κατάφερε να αξιοποιήσει την παρουσία της στην αντίπαλη περιοχή και να σκοράρει δίνονταν την νίκη με 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Η σύνθεση της ομάδας:

pm04

Αρζουμανίδη Ευτυχία (τερματοφύλακας), Βούλγαρη Σούλα, Κατσίμπουρα Ολυμπία, Γκαβανούδη Δέσποινα, Κατσίμπουρα Βασιλικη (Τζουμέρκα Βαϊα), Γελαστοπούλου Γεωργία, Μετενίδου Ιωάννα, Γκαραγκουνούλη Βάγγη, Βίσμπα Χριστίνα, Γκούτζα Γιώτα, Μετενίδου Γεωργία.

pm05

Με την νίκη αυτή στον προτελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος για τις Πιερίδες Μούσες τις φέρνει σε πλεονεκτική θέση ισχύος στην τελική αναμέτρηση με την δεύτερη στη βαθμολογία  Καστοριά. Ο κρίσιμος αγώνας θα γίνει στην Καστοριά τη 1 Απριλίου 2018.

pm06

Pin It on Pinterest

Shares
Share This