Επιλογή Σελίδας

Πολλά “γκολ στην αλληλεγγύη” φιλοδοξούν να βάλουν οι συνδιοργανωτές του 5ου Τουρνουά Αλληλεγγύης, την Κυριακή 25 Μαρτίου στις 14.00, στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Πιερίας, στη Νέα Έφεσο. Οι αθλητικοί σύλλογοι Νεφέλες και Ατρόμητος Κατερίνης με συνδιοργανωτές φέτος τον Δήμο Δίου – Ολύμπου και την ΕΠΣ Πιερίας περιμένουν όλους τους φίλους του αθλητισμού της Πιερίας σε μια αθλητική συνάντηση όπου όλοι θα είναι νικητές. Στο ενωσιακό γήπεδο θα αναμετρηθούν οι Βετεράνοι Θεσσαλονίκης, η Εθνική Αστέγων και οι Παλαίμαχοι Φίλοι των “Νεφελών”, με σκοπό τη στήριξη του Παιδικού Χωριού SOS, στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης. Οι θεατές, αντί εισιτηρίου θα μπορούν να προσφέρουν κατά κύριο λόγο είδη προσωπικής υγιεινής και pellets τα οποία θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών όσων φιλοξενούνται στην παραπάνω δομή.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι διοργανωτές στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Πιερίας, το απόγευμα της Δευτέρας, το παρών έδωσαν, ο Αντιδήμαρχος Δίου – Ολύμπου, Νίκος Λάππας, ο Μηνάς Ευαγγελόπουλος, προπονητής των Παλαιμάχων φίλων των “Νεφελών”, ο Λεωνίδας Ζανέτας, Πρόεδρος των Νεφελών, ο Γιώργος Κατσιούλας, Πρόεδρος του Ατρομήτου Κατερίνης, η Αθηνά Γεραρίδου, Πρόεδρος της Διασωστικής ομάδας Πιερίας, ο Δημήτρης Τσακνάκης, Γενικος Γραμματέας της ΕΠΣ Πιερίας και ο Σπύρος Σκούφας, εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας.

Οι τοποθετήσεις των ομιλητών

Νίκος Λάππας (Αντιδήμαρχος Δίου – Ολύμπου): “Φέτος μας έγινε η πρόταση απο τις Νεφέλες να συνδιοργανώσουμε με τον Ατρόμητο και την ΕΠΣ Πιερίας τον καθιερωμένο αγώνα κοινωνικού χαρακτήρα. Απο το 2013 γίνεται το τουρνουά και τα έσοδά του είναι για το Παιδικό Χωριό SOS Φίλυρο της Θεσσαλονίκης. Είναι μια γιορτή με “ανθρώπινο χαρακτήρα” και με στόχο να συγκεντρωθούν Είδη προσωπικής υγιεινής, χαρτικά, πέλετς, τρόφιμα που χρήζουν άμεσης ανάγκης για το Παιδικό Χωριό. Το τουρνουά ξεκινά στις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής 25 Μαρτίου και θα πρέπει να έρθουν όλοι οι γονείς με τα παιδιά τους και να βοηθήσουν την προσπάθεια που γίνεται και έχει κοινωνικό χαρακτήρα”.

Μηνάς Ευαγγελόπουλος (προπονητής Παλαίμαχων φίλων “Νεφελών”): “Κάνω έκκληση στους Παλαιμάχους ποδοσφαιριστές της Πιερίας ανεξαρτήτου ομάδας να έρθουν, να παίξουν και να γίνει αυτό το τουρνουά που είναι αγώνας αγάπης και στήριξης. Θα παίξουν όλοι όσοι θα έρθουν την Κυριακή στο τουρνουά. Η συμμετοχή ευελπιστώ να είναι καθολική”.

Λεωνίδας Ζανέτας (πρόεδρος Νεφελών): “Θέλω να πώ ότι αυτή η εκδήλωση έγινε θεσμός. Κάθε χρόνο είμαστε και καλύτεροι. Είμαι χαρούμενος που είναι φέτος συνδιοργανωτές ο Δήμος Δίου Ολύμπου και η ΕΠΣ Πιερίας. Το τουρνουά κάθε χρόνο να διεξάγεται σε διαφορετική περιοχή και γήπεδο της Πιερίας. Υπάρχουν αφανείς ήρωες για την διεξαγωγή του τουρνουά που αξίζουν τα περισσότερα συγχαρητήρια. Εύχομαι να πάνε όλα καλά”.

Γιώργος Κατσιούλας (πρόεδρος Ατρομήτου Κατερίνης): “Απο πλευράς μας να ευχαριστήσω τον Δήμο Δίου Ολύμπου και την ΕΠΣ Πιερίας για την συμμετοχή τους. Μέχρι πέρυσι το τουρνουά το φιλοξενούσαμε εμείς στο γήπεδό μας. Κάθε χρόνο να γίνεται και σε άλλο γήπεδο. Ευχαριστώ τους χορηγούς του τουρνουά”.

Αθηνά Γεραρίδου (Πρόεδρος Διασωστικής ομάδας Πιερίας): “Για 3η χρονιά θα έχουμε Υγειονομική κάλυψη του τουρνουά. Ευχόμαστε να έχει επιτυχία και να μην έχουμε απρόβλεπτα γεγονότα”.

Δημήτρης Τσακνάκης (Γενικός Γραμματέας ΕΠΣ Πιερίας): “Σαν ΕΠΣ Πιερίας στηρίζουμε τέτοιες δραστηριότητες. Ευχής έργου να στηρίζουμε την κοινωνική δράση. Να συγχαρώ τους διοργανωτές τις Νεφέλες, τον Ατρόμητο, την Διασωστική ομάδα. Να ευχηθώ να συγκεντρωθούν τα είδη για το Χωριό Φίλυρο. Καλή επιτυχία”.

Σπύρος Σκούφας (εκπρόσωπος Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας): “Ο Σύνδεσμος Διαιτητών ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας στηρίζει ανεπιφύλακτα την όλη προσπάθεια και θα συμβάλει στην πετυχημένη διεξαγωγή του. Είναι πάντα δίπλα σε εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα και πολύ περισότερο όταν πρόκειται για ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού που έχουν την άμεση ανάγκη όλων μας. Συγχαρητήρια στους συνδιοργανωτές του τουρνουά”.

Πριν το τέλος της συνέντευξης το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας, Μέλα Σιδηροπούλου θέλησε να ευχαριστήσει τους προπονητές Ντίνο Δαυϊδόπουλο και Μηνά Ευαγγελόπουλο για την τεράστια προσφορά τους στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This