Επιλογή Σελίδας

Βαριά ήττα με 1-4 γνώρισε η ΑΕ Καρίτσας από τη Νάουσα στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος για τη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα που υποβιβάστηκε και μαθηματικά την προηγούμενη αγωνιστική δεν είχε κίνητρο και διάθεση κόντρα στους Ημαθιώτες που “διψούσαν” για το “τρίποντο” για να παραμείνουν στο “κυνήγι” της σωτηρίας, κάτι που το πέτυχαν με άνεση, χάρη σε γκολ των Αργυρίου στο 31′, Καψάλη στο 45′, Ντινόπουλου στο 58′ και Κυζιρίδη στο 67′ ενώ για την ΑΕ Καρίτσας μείωσε σε 1-4 ο Σεχολάρι στο 73′. 

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα
5′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ των φιλοξενούμενων, ο Κωτσιόπουλος με κεφαλιά παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ αλλά ο Γκεβρέκης έδιωξ σε κόρνερ.
25′ Σουτ του Κυπαρίσση, έκοψε η άμυνα των φιλοξενούμενων.
31′ ΓΚΟΛ! 0-1: Μετά από συρτή σέντρα του Καψάλη από δεξιά ο Αργυρίου από κοντά έκανε το 0-1 για τη Νάουσα.
35′ Μετά από σέντρα του Σεχολάρι από δεξιά, ο Μπενίσκος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Γρηγοριάδης μπλόκαρε.
40′ Σουτ του Γιαννόπουλου μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Γκεβρέκη.
45′ ΓΚΟΛ! 0-2: Μετά από ατομική ενέργεια ο Καψάλης έκανε το τελείωμα μέσα από την περιοχή της ΑΕ Καρίτσας, διαμορφώνοντας το 0-2.
49′ Κεφαλιά του Κυπαρίσση, η μπάλα έφυγε άουτ.
58′ ΓΚΟΛ! 0-3: Έπειτα από σουτ του Τούφα, ο Ντινόπουλος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκεβρέκη, κάνοντας το 0-3.
67′ ΓΚΟΛ! 0-4: Ο Κυζιρίδης σε κενό τέρμα δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-4 για τη Νάουσα.
73′ ΓΚΟΛ! 1-4: Ο Σεχολάρι σε κενό τέρμα, έπειτα από τροφοδότηση του Κωστόπουλου, μείωσε σε 1-4 για την ΑΕ Καρίτσας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας (Μιχάλης Ζιώγας):
Γκεβρέκης, Δαλαμήτρας, Κωτσιόπουλος, Τασίδης, Μητράκας, Τροΐρης, Τσιώμης (70′ Λιάγκας), Σεχολάρι, Κυρτέγος, Κυπαρίσσης (70′ Μαυρίδης), Μπενίσκος (70′ Κωστόπουλος).

Νάουσα (Βασίλης Ασλανίδης): Γρηγοριάδης, Περηφανόπουλος, Τζημογιάννης, Μουρατίδης (70′ Μαντός), Ζούρκος, Καψάλης, Μουρίκι, Τούφας (77′ Τόσιος), Αργυρίου, Γιαννόπουλος, Ντινόπουλος (70′ Νίκου).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This