Επιλογή Σελίδας

Ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία πραγματοποίησε ο Αγροτικός Αστέρας, επικρατώντας εκτός έδρας με 1-3 του Μακεδονικού.

Οι “σταχυοφόροι” άνοιξαν το σκορ στο 4′ με τον Ιωαννίδη, 0-1, ενώ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους (42′) ο Μήτογλου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, 0-2.

Ο Αγροτικός πέτυχε ακόμη ένα τέρμα στο 53′ με τον Μαντζίρη, 0-3, με τους “πράσινους” να μειώνουν στο τελικό 1-3 χάρη στον Παπαποστόλου (61′).

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αμφότερα τα σύνολα ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω αποβολής των Αντωνιάδη (γηπεδούχοι) και Ατζαμιδάκη (φιλοξενούμενοι) στις καθυστερήσεις του δεύτερου μέρους.

Μακεδονικός (Αβραμίδης): Γουμάγιας, Ρίτσκος (46’ Λυκίδης), Βόσδου, Αντωνιάδης, Παπατζίκος, Ζαφειρίδης, Λύρας, Γαρύφαλλος (79’ Διαμαντίδης), Στασινόπουλος, Πεχλιβάνης (58’ Ζαγναφέρης), Καπτίεφ (46’ Παπαποστόλου)

Αγροτικός Αστέρας (Στογιάννης): Κάμπας, Ζώτος, Γεωργιάδης, Μήτογλου, Κεχαγιάς, Ντουνιάς, Ιωαννίδης (79’ Χειρίτραντας), Χρήστου, Μαντζίρης (89’ Ατζαμιδάκης), Καπρέτσος (84’ Χατζόγλου), Κουτούσης (69’ Λάμπρου).

πηγή: erasitexnika

Pin It on Pinterest

Shares
Share This